Kolko ste zaplatili za Ford?
- kvasinka
- Nováček
Kolko ste zaplatili za Ford?
Snad to nie je velmi offtopic - mám focus I. a chcem ho vymeniť za nový kombík a zaujímalo by ma, koľko z vás platilo za auto cenníkovú cenu a koľkým sa podarilo niečo zjednať? (cena dolu alebo výbava navyše) Kupovať chcem zrejme v Trenčíne, prípadne v Bratislave. Vďaka...
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolko ste zaplatili za Ford?
vždycky je prostor k vyjednávání

- stary_pes
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A pokial som dostal zlavu a aj vybavu navyse? Chce to novu odpoved

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
stary_pes: tos musel teda hlasitě štěkat v tom saloonu
nebo ses zakous a nepustil dokud jsi nebyl spokojený?

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Fofana jsem z 50% platil hotově, ale zbytek splácim. Od známého co vozí auta z francie jsem věděl na kolik se dá ukecat splátka za podmínek který já měl. Fakt nebyl problem a jen v jednom bazaru se striktně držely měsíční splátky, kterou jim vyhodil počítač. Ostatní klidně přistoupily na můj návrh a strop splátky. Samozřejmě že jsem jim neřek že jim budu dávat 100kč měsíčně a oni na to přistoupily
ale zrovna u Fofana kterýho jsem koupil byl konečnej rozdíl 500kč měsíčně což mi k zahození nepřijde. Pětikilo měsíčně jde přežít, ale za dobu splácení je to celkem dobrá úspora.

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- NEEO
- Test driver
Usmlouval jsem 8000kč a za to udělal rozvody atd. 

- stary_pes
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No, uvediem to na pravu mieru. Bol som na 100 % rozhodnuty, ze kupim Suzuki SX4. Mal som ho vyjednane za 540 000 Sk v najvysej vybave plus velmi vela vybavy nadstandard. Do Fordu som isiel iba preto, ze je rovno vedla Suzuki a pre ukludnenie svedomia. Hovoril som si, ze keby som kupil hned prve auto, co sa mi paci a nahodou by bolo zle, tak by som si vycital, ze som neskusil nieco ine. Tak som si isiel pozriet noveho FoFa a rovno ho zobral na testovaciu jazdu. Slecne co isla so mnou som trosku zaklamal a povedal: "Som rozhodnuty pre Suzuki za 570 000. Co spravite pre to, aby som si kupil Ford?". Auto som bral akciove, zo zakladnych 579 000 sa nedalo zjednavat. Farba za 14 000 je tiez pevna, tam som nevedel zjednat ani halier, aj ked som krical, ze nechcem strieborne (ine nemali) - na to ze vraj maju pevnu sadzbu, s ktorou nevedia pohnut. Sice im velmi neverim, ale budiz. Ale ujednal som ich na parkovacie senzory za 2 500 Sk, Construct za 2000 Sk a druhy kluc s dialkovym zadarmo. Cize aj zlava, aj zadarmoFOCKI píše:stary_pes: tos musel teda hlasitě štěkat v tom saloonu![]()
nebo ses zakous a nepustil dokud jsi nebyl spokojený?
![]()

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja som dostal park. senzory aj construct zadara.. bol som v 3 predajniach Ford
- killerhammer
- Test driver
na akciove focusy uz zlavy velmi davat nechcu.
skorej najdes rozdiel medzi predajcami iba v dodatocnej vybave ktoru ti ponuknu navyse v akciovej cene auta
za standartne cennikove ceny kupuje iba sialenec (alebo vcedula
)
skorej najdes rozdiel medzi predajcami iba v dodatocnej vybave ktoru ti ponuknu navyse v akciovej cene auta
za standartne cennikove ceny kupuje iba sialenec (alebo vcedula

- Ahmed
- Test driver
Ja jsem kupoval v akci collection, co byla loni. Je pravda, ze slevy nechteli davat zadne, pry na tom aute meli marzi 12k, mozna by se tomu dalo i verit. Slevu mi dali jenom v 1 ze 3 Fordu, ktere jsem obvolal. Jenom v jednom mi na ferovku rekli, ze mi daji max nejaky defendlock a zaplatim jenom montaz, do druheho jsem musel osobne a furt, ze se nejak domluvime a nakonec z nich vylezlo to same. Ve tretim jsem po chvilce ukecavani vyzebral slevu 10k v podobe digi klimy a pozdeji jsem mu rekl, ze chci jeste gumove koberce, takze 12k. To, ze mi spatne objednali motor a museli mi po dlouhych peripetiich slevnit jeste 40k, coz sice nebylo nijak uzasne obdobi, ale nakonec je auto moje. Pak jsem jeste dostal 1% slevu na chybejici vybavu - tu castku jsem z neho tahal hodne dlouho, furt na tom chtel neco trhnout, takze to melo byt cca 5k, ja jsem rekl ze chci prodlouzenou zaruku za 6300,- ci kolik to stalo - k memu udivu na to bez kecu kyvnul, prakticky je to nic nestoji, tak mozna byli nakonec radi.
Kdyz tady pisete, ze za plnou cenu kupuje jenom silenec, tak bych s tim tak moc nesouhlasil. Pri plne cene muze prodejce dat mnohem vetsi slevu, nez 10k a neni az takovy problem je prekecat. Navic luxusnejsi vybavu a silnejsi motory nikdy v akci nekoupite
Znamy se prisel do Skodovky jenom se podivat na auta, postavil se k Superbu, prisel k nemu manik a rekl: chcete ho? dam vam slevu 120k - tak ma superba za 600k
Kdyz tady pisete, ze za plnou cenu kupuje jenom silenec, tak bych s tim tak moc nesouhlasil. Pri plne cene muze prodejce dat mnohem vetsi slevu, nez 10k a neni az takovy problem je prekecat. Navic luxusnejsi vybavu a silnejsi motory nikdy v akci nekoupite

Znamy se prisel do Skodovky jenom se podivat na auta, postavil se k Superbu, prisel k nemu manik a rekl: chcete ho? dam vam slevu 120k - tak ma superba za 600k

- killerhammer
- Test driver
no sak, sialenec by bol keby tych 120k ako zlavu nevzal

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No já mám zkušenost takovou , byl jsem se ptát u Charouze na auto řekli mě dáme vám 18% dolů z ceníkové ceny /nebyl to akční model/, nechal jsem si vypracovat nabídku a šel do Autopalace tam jsem jim to ukázal a ono řekli dáme 20% no opakoval jsem to ještě jednou pár lidí se přimluvilo a nakonec jsem byl na 23% z ceníkové ceny skladového vozu k tomu pár věcí asi za 5000 Kč zadara ,ale ty myslím dávali každému.Důležité pro mě byly i leasingové podmínky , které mě ochotný prodejce na můj návrh vykomunikoval s leasingovou společností , kterou prioritně nenabízeli. Nutno podotknout ,že v té době to nebyla novinka, za rok se začal vyrábět facelift a aut byl sice nedostatek ale z těch vybavenějších se ještě dalo vybrat. Takže situace na trhu byla jiná než je dnes.