Letní pneu-Nankang
- mansart
- Zkušený
Letní pneu-Nankang
Všechny vás zdravím, potřeboval bych poradit ohledně letních pneu téhlete značky (konkrétně Nankang Sport NS-II), jedním prodejcem pneumatik mi bylo řečeno, že jsou to strašné šmejdy a že ničí čepy a tlumiče. Taky že ,střílejí"....
Tak bych rád věděl jestli je to pravda či to přeháněl a chtěl mi prodat pneu na které vydělá.
Moc díky
Tak bych rád věděl jestli je to pravda či to přeháněl a chtěl mi prodat pneu na které vydělá.
Moc díky
- Ahmed
- Test driver
Re: Letní pneu-Nankang
Nechapu, jak by pneumatika mohla nicit cepy a tlumice?!? Kazda pneumatika musi urcitym zpusobem pohlcovat narazy, deformovat se, atd. To bys musel mit holy rafek, aby to neco takoveho udelalo. Kdyz to dobre nafoukas, tak se nemuze nic stat a kdyby se to chovalo nejak divne, tak to sam poznas. To je zase jedna pani povidala nebo mu nekdy jeden clovek rekl, ze mu odesel na 10 let stare vrane tlumic a cep

- marek78
- Nováček
Zdar, ja mam NS 2 , a musim povedat ze su uplne v pohode, mam na nich zatial najazdenych len cca. 5tis km ale ziadne problemy s nimi nie su. Robia sa v koopracii s nejakou japonskou gumarenskou spolocnostou, na nazov si uz nespominam. Nie su hlucne, maju dobry dezen, dobru cenu, i ked nemecke testy za mokra nemysli idealne. Ja ich mozem normalnym vodicom len odporucit ,pretekari si aj tak siahnu po niecom insom 

- mansart
- Zkušený
Tak to sem rád,že jste mi takhle poradili. Já jsem si taky myslel, že je to blbost, ale v tomhle se vůbec nevyznám, tak sem se radši zeptal
Já chtěl taky ty NS-II, ale ty neměli, a já už nutně musím přezout (kvůli vzorku na starých gumách), tak sem našel ,,jenom" I

Já chtěl taky ty NS-II, ale ty neměli, a já už nutně musím přezout (kvůli vzorku na starých gumách), tak sem našel ,,jenom" I

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky je mám ale ohlas nemůžu podat páč sem je koupil s letními a zatím neodzkoušeno taky sem zvědav na jízdní vlastnosti
pak se ozvu ale to už asi bude pozdě co

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

-
- Test driver
Ako sa budu opotrebovavat,zacnu byt katastrofalne hlucne.Jazdil som ich u jedneho znameho na Focuse,ale ten hluk od pneu pocujem v usiach dodnes.Osobny nazor-NIE!

- mansart
- Zkušený
Tak pokud je to jenom hluk tak to se dá vydržet a pokud se ozývá už od gum které jsou sjeté, tak to už je tuplem jedno když je pak budu měnit.... 

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se podíval po něčem jiném, na trhu je spousta pneu za podobnou cenu. Na tyhle pneu jsem ještě neslyšel žádnou chválu.
- jamaka
- Test driver
Toto je presne znacka z typov China - Wanli, Tyfoon, a pod. Ked je este sucho da sa, ale ako nahle je trosku poprsane, alebo nebodaj prsi tak konecna. Mal so ich raz obute na jednom dieslovom focuse kombiku a bolo to dost hrozne. Fakt radsej kukni inu znacku. 

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- marek78
- Nováček
Pred par mesiacmi som na inom fore otovoril diskusiu ohladom Nankagnov NS-II, tak si precitajte reakcie a rozhodnite sa sami ci skusite nieco nove alebo silou mocou len nemecku alebo cesku "kvalitu"
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... ng&start=0
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... ng&start=0
- marek78
- Nováček
NS-I neber, pobehaj net anajdes isto NS-II za dobru cenu...mansart píše:Tak to sem rád,že jste mi takhle poradili. Já jsem si taky myslel, že je to blbost, ale v tomhle se vůbec nevyznám, tak sem se radši zeptal![]()
Já chtěl taky ty NS-II, ale ty neměli, a já už nutně musím přezout (kvůli vzorku na starých gumách), tak sem našel ,,jenom" I![]()
- mansart
- Zkušený
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Osobne bych se Nankangu vyhnul velkym obloukem, na mokru nedrzi
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to se mám na co těšit

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia

- marek78
- Nováček
to Kasi: neboj nic, je to somarina ze su nestabilne na mokru, mam uz nieco najazdene a nikdy som nemal problem ani za dazda...tu su este nejake testy uzivatelov a NS-II vysli lepsie aj za mokra voci Barum Bravius tak take it easy.
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html