Příspěvek
od racetiger » 05.02.2008 19:38
Vahal jsem zda se mam zapojit do teto diskuze ale neodolal jsem.Nejdriv k tomu spreji.Myslim si ze pokud to foti ne za pomoci blesku tak to nepomuze a proti kameram taky ne,predpokladam ze se na znacce udela jakysi film ktery odrazi prichozi svetlo.Tolik ke spreji.
Vite ja si samozrejme taky myslim ze jezdim dost ostre a rychle(i kdyz starnu a vekem umerne zpomaluju),kdysi jsem jezdil souteze(takze si myslim ze rychle jet umim),a pokud jedu rychle tak pocitam ze me muzou odlapit(naposled Slany-Lotous smerem na Louny,jel jsem s plnym(hodne plnym) Transitem a od 1/2 vesnice je z kopce dolu 40,takze jako vzdy vykvalt,jenze jsem zapomnel,ze me to tlaci,takze 49km/hod za litr a body).Neda se nic delat moje chyba jsem moula,proti me blikali a ja myslel ze je oslnuju a vubec me nenapadlo ze tam jsou hluchavky,bo jsem telefonoval. Rychlost na silnici mimo ves nebo tam, kde nechodi lidi nebo na dalnici mi pripada mereni zbytecne,ale treba ve vsi u skoly je to bez diskuse a pokud tam nekdo proleti tak i ta pokuta je malo.Je to asi mesic kdyz jsem cetl nejakou diskusi a tam byl nazor ze pokud nekdo s TIRem jede rychle skrz ves,tak vetsinou vi(vysilacka) ze tam neni radar a muzete jet za nim rychle.Uzasny radar tam mozna neni, ale co kdyz tam nekdo skoci?A to ten sprej vlastne funguje stejne.