Prosba a prani

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Zamčeno
racetiger
Junior
Junior

Prosba a prani

Příspěvek od racetiger » 29.01.2008 22:11

Zdravim vsechny co zde jsou a zaroven mam velkou prosbu,i kdyz vim ze se tady mozna objevi odpoved,ze to zde uz je a ze mam hledat.Nejsem na podobnem foru poprve,ale kazde je trochu jine a fakt jsem tady neobjevil.Dneska jsem po asi 10ti letech privezl zase domu Forda(predtim byly Sierry(5) a Scorpio).Ted k dotazu:vim ze jsou FF ruznych "evoluci" ale uz nevim,kdy se lamaly roky - takze prosim objasneni.Take me zajima zda je nekde ke stazeni manual v cestine nebo zda se da nekde sehnat na FF,bo jsem to pritahl z D a nemam silu to zene vysvetlovat.Prosim take zda je mozne hodit mi co je potencionalni problem(jestli je)u FF rv.03 1,8TDCi.Rikam,moje vedomosti konci u starsich fordu(vim ze stara Sie 1,8TD z roku 91 byl motorove pruser ale az na to ze se mi parkrat potkala tak i pres 400t km co udelala jsem byl spokojenej).V praci mam na starost Transit 2TD a tam me ted vypeklo nejake cidlo prutoku paliva,samozrejme servis "opravil" :?: nejdriv pedal plynu,potom nove cerpadlo a teprve potom kdyz byla fakt na 50000 vymenili to cidlo asi za 1600. Tak myslim nejaky takovyhle chytaky.Podotykam ze diag nehlasila zadnou chybu.
Zejmena vsem uzivatelum tohoto fora preju moc km bez nehod a oprav - at Vam to jezdi

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.01.2008 22:15

tu najdeš všetko čo hladaš :wink:

http://www.focus.kvalitne.cz/

nezabudni sa prihlasit k farbe ku ktorej patríš 8)

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 29.01.2008 22:17

Stahni si vse potrebne:
http://www.fordfocus.hostuju.cz/
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“