blika kontrolka dost hlucni motor pomoc
- dtamas
- Nováček
blika kontrolka dost hlucni motor pomoc
--------------------------------------------------------------------------------
Mam dost hlucni motor svieti mi kontrolka cerpadla a ked pridam plin zacne mi kontrolka blikat nedavno som mal meneni olej aj rozvodi mam motor 1,4i .Mam tiez dost tmavi olej co sa mi vobec nepaci.ked uberem plin tak mi kontrolka prestane blikat ale nadalej svieti
Mam dost hlucni motor svieti mi kontrolka cerpadla a ked pridam plin zacne mi kontrolka blikat nedavno som mal meneni olej aj rozvodi mam motor 1,4i .Mam tiez dost tmavi olej co sa mi vobec nepaci.ked uberem plin tak mi kontrolka prestane blikat ale nadalej svieti
- Loeb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: blika kontrolka dost hlucni motor pomoc
Šel bych po tom rozvodovém řemenu, je dost možné, že bude špatně nastavenej
Ford Focus combi 1.8 TDDi 66kw r.v. 2000 bílá
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: blika kontrolka dost hlucni motor pomoc
Myslím,že si právě založil duplicitní téma se svým problémem.Je to zbytečné a není to podle pravidel.LOCK prosím!
- canndale
- Zkušený
viem ze je snaha o LOCK, ale pokusim sa este jeden hint
-> hlucny motor u nas vo firme v suvislosti z olejom malo sluzobne auto ked prislo o olej.. Daj si skontrolovat ci nemas nieco s olejovou sustavou, ci je v poriadku cerpadlo, ci nieje zagebreny filter a olej moze bez problemov prudit.. dalsia vec je kedy bol posledne vymienany a ci tam dali spravny olej.. osobne by som skusil ho vymenit za novy, spolu s filtrom
.. a havne asi jazdit co najmenej pokial sa problem nevyriesi(do servisu
), aby to nemalo fatalnejsie nasledky
Vela stastia
-> hlucny motor u nas vo firme v suvislosti z olejom malo sluzobne auto ked prislo o olej.. Daj si skontrolovat ci nemas nieco s olejovou sustavou, ci je v poriadku cerpadlo, ci nieje zagebreny filter a olej moze bez problemov prudit.. dalsia vec je kedy bol posledne vymienany a ci tam dali spravny olej.. osobne by som skusil ho vymenit za novy, spolu s filtrom
.. a havne asi jazdit co najmenej pokial sa problem nevyriesi(do servisu

Vela stastia
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- canndale
- Zkušený