mlhovky-rada
- pema01
- Nováček
mlhovky-rada
Mám Ford Focus 1,4 16v zetec. Zistil som, že hmlovky, ktoré sú umiestnené v maske mriežky nárazníka sú zapojené na priamo a chýba mi tam kryt zo zadu hmlovky a konektor. Aspoň podľa toho, čo mi povedali vo Forde. Keďže sa mi tam z dôvodu chýbajúcich krytov dostáva voda chcel som sa opýtať, či sa dajú zohnať niekde samostatné kryty a konektory, okrem u Forda alebo má niekto na predaj a v akej cene.Hlavne by ma zaujímalo, či ich nemá Foki. Dík.
Naposledy upravil(a) pema01 dne 03.10.2005 22:09, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- pema01
- Nováček
Pekné a cena ? A chcel by som vedieť či nemáš mechanizmus, čo prepína smerovky. Je umiestnený pod volantom. Mám tam zlomený jazíček na kolečku, čo prepína jazíček na páčke smeroviek a vo forde mi povedali, že oni nevymienajú to kolečko ale celý mechanizmus. Dal som si inzerát aj u nás, ale pokiaľ by si to mal ty dohodneme sa ak to nezoženiem skôr tu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- pema01
- Nováček
samozrejme berem, na obe strany, len či je to komplet s krytmi a s konektormy. Tie hmlovky nie sú umiestnené v bokoch nárazníka ale upozorňujem v predu po stranách vedľa mriežky ako u starších modelov, ale to asi poznáš. Ja mám r.v. 1999. Podarilo sa mi zistiť, že pôvodný majiteľ tie hmlovky kúpil v Poľsku a nemali tam tie kryty tak to zapojil na priamo. No babrák. Túfam, že sú presné ako originál a kryty sa hodia. Ak by sa dalo, mohol by si mi poslať e-mailom foto tých krytov na pema01@orangemail.sk. Potom by som ti obratom na tvoju e-mailovu adresu poslal, kde by si mi to poslal v Čechách alebo najlebšie ak by si išiel do Nového Mesta v blízkej dobe. Ten prepínač nie je to tá páčka ale je to ten mechanizmus, čo je pod volantom pod krytom umiestnený na hriadeli volantu. Keď sa vytiahnu páčky prepínačov a stieračov tak zostane ten plastovy mechanizmus čo myslím. A v tom je to kolečko, čo jazíčkom prepína jazíček na prepínači smeroviek. Ale ako som písal vo Forde mi povedali, že to kolečko samotné nemajú ale, že oni menia celý mechanizmus. Že s tým majú také skúsenosti, že väčšinou sa nepokazí páčka smeroviek ale to kolečko v mechanizme.Dalo by sa vymeniť to kolečko samotné ale s tým sa nebudú rýpať ale menia to celé, pretože by to museli rozoberať a sú tam akési guličky alebo pružinky. Neviem presne. čau
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- pema01
- Nováček
Ok super ale na stredu a štvrtok sa mi už nedá narýchlo zobrať volno iba večer. Mohol by som až v piatok cez deň do večera a potom každy deň až do utorka 11.10.2005. Napíš kedy a kde presne + cenu za ten mechanizmus,aby som si zobral dosť českých korún. A tie kryty sú komplet aj konektormy a na
uvedený typ ? Čau
uvedený typ ? Čau
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: mlhovky-rada
Doufám, že tu jsem dobře
Mám FF I. 1.6 16V r.v. 2000. Objednal jsem si mlhovky, bohužel jsem netušil, že mi přijdou bez bočních úchytů a zadních krytek na konektory. Sháním to všude možně, ale nemohu sehnat. Neporadil by mi někdo prosím, kde je schrastit, či je nemáte někdo navíc. Díky za odpověď.

-
- Test driver
Re: mlhovky-rada
skôr by som to dal do sekcie kupa nahradnych dielov