navigace
- finalgon
- Nováček
navigace
Prosím někoho,kdo má navigaci Blaupunkt Travel pilot, přestalo mi to číst CD i Hudební, bralo to pouze jen určitý druh a teď je to horší,někdy to přečte,ale někdy ne, může to být špinavá čočka laseru? Dá se to celé vysunout bez větších problémů? Díky za každou radu, Fin
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No nazdra. Nespozoroval si pred tou chybou nejake sekanie pesniciek alebo nieco take?Ak ano tak na 100% je špinavy laser. Problem moze byt este jeden. Stryko mal podobnu vadu. Tiez si myslel ze je to spinave tak to dal ocistit do opravy. Lenze tam zistili, ze čočka je čistá, ale motorček ktorí tú čočku posúva sa zadrhával. A preto tá čočka niekedy nechcela ist. Inac nenapisal si ci ti to CD vôbec nacita ze je tam alebo napise ze nieje. Ak ho nacita tak je to s tou cockou. Ale ak nie tak to môze byt aj softwarova vada. mas Travelpilot 170? Aj ja. Inac mas k tomu nejake navigacne CD? A este k tomu vybratiu. Nieje to problem. staci mat 2 zahnute drôti aby si sa vopchal do tích 2 dierok po krajoch. Ked budes dnu tak drôty potlacis od seba (sami zda) a vytiahnes radio.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- big_bart
- Zkušený
Ahoj ted jsem si precetl tve problemy, mozna budes mit spinavou cocku laseru a staci si koupit nebo nekde pujcit cistici cd na lasery http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/37 ... ou-cestou/ nestoji to tolik a 100% to pomaha. Zkus to nebo to pak vyreklamuj tam, kde jsi to koupil. 

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: navigace
Ahoj, jak jsi dopadl? Objevil se mi na mem TP170 stejny problem. Necte to ani hudebni CD a jsem bez navigace. Zkousel jsem to rozebrat a kouknout na mechaniku a zda se mi, ze prasknul flexi kablik od cocky
. Pomohlo ti to cisteni, nebo jsi musel neco menit? Diky za info.