Focus II Combi - auto bez tahu

Zamčeno
smitis
Nováček
Nováček

Focus II Combi - auto bez tahu

Příspěvek od smitis » 21.12.2016 23:18

Ahojte,

mam Focusa II Combi, 1.6 TDCI 66kW, 2007 (DA3) najazdenych 193tis skutocnych km. Auto som odkupil za srotovnu cenu od nas z firmy. Stav auta je v celku OK, az na to, ze kolega si veru netrapil hlavu s pravidelnym servisom :roll: (za tie prachy stale OK).. Ako som auto kupil a vozil sa, malo cca 60% - 70% povodneho vykonu. Na dialnici s 2 clennou posadkou som nevytiahol viac ako 130km/h. Kontrolky nesvietili ziadne.

Dnes bolo auto na planovanom servise. Menili sa rozvody, remene, kladky, filtre, olej a capy. Chlapcom som povedal, aby skusili vycistit EGR ventil a sanie, co aj spravili ako mi ukazoval kamarat na fotkach. Problem je, ze auto teraz taha este menej ako pred tym, cca na 50%, proste akoby to bol hladky diesel. Opat ziadna kontrolka na palubovke nesvieti, takze neviem ci sa jedna o nudzovy rezim alebo nie. Stretli ste sa s tym niekto?

Kamos mi vysvetloval, ze EGR je sice vycistene a pohyblive, ale riadiaca jednotka si pamata zlu polohu a to sa da spravit jedine softverovym zasahom. Viete mi poradit co sa s tym da robit?

Vdaka za rady.

miki21
Test driver
Test driver

Re: Focus II Combi - auto bez tahu

Příspěvek od miki21 » 22.12.2016 00:52

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Zamčeno

Zpět na „Focus - naftové 2004 - 2011“