Volnobeh studenej motor
-
- Nováček
Volnobeh studenej motor
Zdravim, mám Focusa a takovej problém..nastartuju.vse ok..kdyz ale ovšem zatočím plus zmacknu brzdu..tak to ihned zdechne, ale jenom kdyz je to úplně studeny..nastartuju znovu a vse je ok..a jeste kdyz na miste proslapnuplyn tak jak ekdyz raci zpatky do volnobehy tak to skoro chcipne..kdyz to pri studeném startu ihned prepnu na LPG tak to ani neudela a vse je ok..čím to muze být? Volnobeznej ventil. Jo jedna se o Focusa 1.6 rok 1999
-
- Nováček
Re: Volnobeh studenej motor
Další věc je, že když je to studené tak na benzin po přidání plynu se to zádušní spadnou otáčky a potom to vystřelí..jakmile se to trošičku ohřeje cca 30 vteřin je vše ok..na LPG to nedělá tam je vše ok ikdyz je to studené. Jsou vyměněné svíčky, váha, zapalování kabely, benzínové čerpadlo, palivový filtr.
-
- Nováček
Máš rozhozené mapy benzínu díky špatně seřízenému lpg bohatá směs, díky tomu se ochudí benzínová mapa a nejvíce se to pozná po nastartování je potřeba bodatší směs.Jaký máš lpg nech to prověřit a seřídit.Aby se ti načetla nová mapa na benzín musíš odpojit baterku a potom načíst novou mapu na benzín, ale nesmíš přepnout na lpg asi 30 km.Řeš to s tím, kdo ti servisuje LPG , pokud tomu , co ti říkám nerozumí, tak běž do jiné dílny LPG!!!!Už tě to stálo dost peněz a je to v podstatě o seřízení LPG.
FOCUS 1.6 16V kombi modrá metalíza 2001
-
- Nováček
To jsem zkoušel taky..nechal jsem odpojenou baterii cca 2hodiny a potom jsem pripojil a jezdil cca 2dny nejakejch 160km a je to porad stejné. Ikdyz jsem neprepnul vubec na LPG. Jinak LPG mám STAG 300 plus.
-
- Nováček
Zdechání při startu dělá ochuzená směs , na plyn bohatá NECHAT SEŘĮDIT V DÍLNĚ LPG, zjistit zda stačí adaptace zregulovat směšovací poměr, bez napíchnutí na počítač nic nezjistįš, plus projetí s napíchnutým ntb, plus studený start.
FOCUS 1.6 16V kombi modrá metalíza 2001
- miki21
- Test driver
Myslím, že kolem volnoběhu a LPG je tu témat až dost, takže není důvod zakládat další.
Lock.
Lock.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.