Vrzani pri zataceni...
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vrzani pri zataceni...
Tak jsem si od fokiho dovezla konecne sveho fofa, z cehoz jsem moc nadsena.
Ale po par desitek km nam zaclo neco zepredu vrzat pri zataceni doprava. Zjistili jsme, ze je to zrejme silentblok u tyce stabilizatoru a ted co s tim... Je to vetsi zavada? Muzu s tim normalne bez obav jezdit? Nebo se tam musi neco opravovat a vymenovat?
Jsem z toho trosku rozhozena a smutna, jeslti s tim mate zkusenost, pls pisnete...
Dekuji
Ale po par desitek km nam zaclo neco zepredu vrzat pri zataceni doprava. Zjistili jsme, ze je to zrejme silentblok u tyce stabilizatoru a ted co s tim... Je to vetsi zavada? Muzu s tim normalne bez obav jezdit? Nebo se tam musi neco opravovat a vymenovat?
Jsem z toho trosku rozhozena a smutna, jeslti s tim mate zkusenost, pls pisnete...
Dekuji
- Simir
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
- Ahmed
- Test driver
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Simir
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To samý jsem udělal minulý týden,vrzalo mi to hlavně když bylo auto zahřáté a zatim mám klidSimir píše:Tak dekuji vsem za snahu, hlavne tedy Mosadovi. Stacilo vzit strikacku se silikonovym olejem a striknout to do obou uchyceni na stabilizatoru a vrzani snad prestalo, aspon pri otaceni na miste, zitra to projedem a uvidime jestli to vyresilo vrzani totalne.

- canndale
- Zkušený
Re: Vrzani pri zataceni...
UcuLeLembo:
Bol to taky zvuk ako stare dvere ked sa otvaraju, resp. vrzganie parkiet?
Mam totiz pocit ze plavam na zelenej plachetnici, ktroej strasne vrzgaju dosky :/
a to do 20 - 30km, potom to nepocujem, najviac na parkovisku ale len pri otacani volantom, tak analyzujem co sa da a kolko to stoji
Bol to taky zvuk ako stare dvere ked sa otvaraju, resp. vrzganie parkiet?
Mam totiz pocit ze plavam na zelenej plachetnici, ktroej strasne vrzgaju dosky :/
a to do 20 - 30km, potom to nepocujem, najviac na parkovisku ale len pri otacani volantom, tak analyzujem co sa da a kolko to stoji

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj přesně jak píšeš,ale vetšinou to dělalo jen když auto ujelo pár km a zahřálo se tam čosi.Stříkačka pomohla,od té doby stále nic,ťuk,ťuk,ťuk 

- tompec
- Junior
Asi to bude něco jiného, ale zjistil jsem, že když otočím volantem na doraz (např. při parkování) a to na obou stranách, tak je ve volantu cítit takové nepříjemné vibrace a je trochu slyšet zvuk, jako by o sebe dřely dvě kovové desky. A to i když nejedu, jen točím volantem (při puštěném motoru). Nevím jestli je to schválně, nebo je to nějaký problém. U fabky to nedělalo. Nevíte co by to mohlo být ? Je to na reklamaci ?
FoFo Combi FL08 Trend, 1,6 Duratec 74 kW/100 k, 04/08, Red Colorado
Škoda Fabia Clasic Plus, 1,2 47 kW, 07/04, červená Cordoba
Citroen AX

Citroen AX

- canndale
- Zkušený
ja doplnim ako som to poriesil, uz je zas jazda zamat na dusu 
boli to tycky stabilizatora, resp silonove puzdra klbov na ktorych drzali - vymlatene a dostala sa tam vlhkost, takze to robilo hluk. Nechal som ich vymenit a teraz je len nadherne ticho aj pri parkovani..
tompec: nebude to len doraz a hluk z posilovaca? na dorazoch mi to trosku vybruje a urobi trochu hluk, ale nieje to nejak rusive, ale ma uz co to najazdene.. neviem ako velmi je to hlucne u teba

boli to tycky stabilizatora, resp silonove puzdra klbov na ktorych drzali - vymlatene a dostala sa tam vlhkost, takze to robilo hluk. Nechal som ich vymenit a teraz je len nadherne ticho aj pri parkovani..
tompec: nebude to len doraz a hluk z posilovaca? na dorazoch mi to trosku vybruje a urobi trochu hluk, ale nieje to nejak rusive, ale ma uz co to najazdene.. neviem ako velmi je to hlucne u teba
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- tompec
- Junior
No mě to napadlo, že by to mohlo být "oznámení", že kolo prostě dál točit nebude (doraz)
Ale ještě jsem se s tím nikde nesetkal...
Ve čtvrtek máme minisraz v Ostravě, tak se kluků zeptám

Ve čtvrtek máme minisraz v Ostravě, tak se kluků zeptám

FoFo Combi FL08 Trend, 1,6 Duratec 74 kW/100 k, 04/08, Red Colorado
Citroen AX

Citroen AX