Lakýrník - okolí NJ/VM
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Lakýrník - okolí NJ/VM
Nevíte někdo o nějakém dobrém lakýrníku v okolí Nového Jičína, a nebo Valašského Meziříčí ? Potřeboval bych opravit lehkou korozi na jednom z podběhů a dát to do laku, dle ceny možná i původní škrábance na autě na předním a zadním nárazníku.
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Zkus se obrátit na "Hodslavjany". Když jedeš směrem z Valmezu, mineš křižovatku na Mořkov, tak je to myslím první mostek doprava za křižovatkou. Je tam taková malá cedulka "autoopravna" (když to mineš, tak další mostek je velká cedule PLYN). Dělaj tam všechno a na ceně se můžeš domluvit celkem rozumně - aspoň moje zkušenost, i když s lakem zkušenosti nemám.
Hlavně nejezdí do Dubu. Tam nějaký povedený takzvaný lakýrník zmizel sousedovi i s autem.
Hlavně nejezdí do Dubu. Tam nějaký povedený takzvaný lakýrník zmizel sousedovi i s autem.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zjistils něco chlape?Dany píše:Měl jsem kontakty rovnou na dva, než mi ukradli telefon. Jeden je z Bílova a jeden z Klimkovic. Až příjdu domů, podívám se, jestli ještě nemám někde schovanou vizitku. S oběma mám dobré zkušenosti.

- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě se jim moc v Hodslavicích nechce nechávat auto, nemám v ně moc velkou důvěru.staroch píše:Zkus se obrátit na "Hodslavjany". Když jedeš směrem z Valmezu, mineš křižovatku na Mořkov, tak je to myslím první mostek doprava za křižovatkou. Je tam taková malá cedulka "autoopravna" (když to mineš, tak další mostek je velká cedule PLYN). Dělaj tam všechno a na ceně se můžeš domluvit celkem rozumně - aspoň moje zkušenost, i když s lakem zkušenosti nemám.

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Mě se jim moc v Hodslavicích nechce nechávat auto, nemám v ně moc velkou důvěru.[/quote]Magic píše:
Mám si ně dávat pozor? Nebo je to jen subjektivní pocit?
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lakýrník - okolí NJ/VM
Kluci Jičiňáci, mám bouchlé autí
Dobře mi tak, auto a ženská se nepůjčuje. Ten lakýrník co jsem doporučoval Magicovi nemá čas a ten druhý si řekl o 3500 nahoru a ještě mu to trvá. Známý mě proto odkázal na nějakého borce co bydlí v Kuníně kousek od benzínky. Neznáte ho někdo? Potřebuju kvalitní lak za nízkou cenu a tu on prý drží při zemi. On mě povídal, že se vlezu do 1000,- a to se mě nějak nezdá. Jedná se o zadní nárazník. Není prasklý, ale chce vykytovat. Horste pls 
- HORST
- Test driver

Dany, sam jej osobne neznam, zkousel jsem zjistovat u kolegy, ktery bydli vedle v Hukovicich a tene me rekl, ze by si asi u nej Porsche strikat nenechal, ale mensi veci, ze by mel zvladnout bez problemu.
Kolega je prave na cestach, takze na delsi rozhovor nebyl cas, jen dodal, ze ten manik se tim primo nezivy, ale dela to vicemene "po praci".
Jinak pry je jeste neco v Kunine primo tam jak se prodava Kia
Kolega je prave na cestach, takze na delsi rozhovor nebyl cas, jen dodal, ze ten manik se tim primo nezivy, ale dela to vicemene "po praci".
Jinak pry je jeste neco v Kunine primo tam jak se prodava Kia
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Díky za info, máš to u mě. Já do toho nechci moc investovat, nejradši bych to stříknul sprejem přímo na autě, ale to by byla holá hrůza. Jsou tam hlubší vrypy, alespoň by se to mělo nějak obrousit. Všude kolem jsou pavučinky, takže já to vidím na kompletní přelakování. Hnít to nebude, ale určitě se to bude loupat. Je mi z toho nanic, bylo to zbytečné 
- HORST
- Test driver

Myslim, ze pokud jsi se rozhodoval, ze to udelas sam nebo on za ty love, tak pak neni asi co resit.
No a pokud ti jeste dal tak nizkou cenu, tak nevahej. Snad to bude vypadat lip nez "svepomoci"!
No a pokud ti jeste dal tak nizkou cenu, tak nevahej. Snad to bude vypadat lip nez "svepomoci"!