Zesilovač a subwoofer FF

Odpovědět
scobann
Nováček
Nováček

Zesilovač a subwoofer FF

Příspěvek od scobann » 02.10.2013 15:54

Dobrý den nedávno jsem si pořídil tuhle sadu : http://aukro.cz/magnat-zesilovac-subwoo ... 74928.html
+12v jsem zapojil GND(zem) sem dal na kostru ale není mi jasné kam mám zapojit kabel inch do rádia mám tohle rádio Autorádio Sencor SCD 5045MR , v další řadě mi není jasné jak mám napojit subwoofer na zesilovač a pak to celé přenést do rádia a ještě jedna věc kabely ze zesilovače input jsou tu dva ty se mají zapojit do rádia že? ale kam? díky moc za info jsem z toho jelen

placek.milan
Nováček
Nováček

Re: Zesilovač a subwoofer FF

Příspěvek od placek.milan » 06.10.2013 13:09

To je spíš na nějaké forum o autohifi, ale tohle je naprostý základ. input na zesilovači cich kabelem do radia a kam jinam než na výstup. a jeden tenký kabel je na spínání zesilovače, ozančený na radiu jako remote, většinou modrý, ten sepne zesilovač po zapnutí rádia a vypne jej po vypnutí.
Ford Focus II Sport 1.6 Ti-VCT,85 kw, RV 2005, 3dv., Modrá Aquarius
Peugeot 207 1.4 VTi, 70 kw, RV 2008, 5dv., Oranžová Salamanque
VW Caddy 2.0 TDI 4x4, 81 kw, RV 2012, 5dv., modrá Night

krajson
Nováček
Nováček

Re: Zesilovač a subwoofer FF

Příspěvek od krajson » 06.10.2013 13:57

radio by som vymenil. sencor ? :roll: ale ak si nenarocny posluchac... Cinch kable zapoj do zosilovaca a prepoj s radiom - zozadu biely a cerveny vystup. Ten tenky kablik medzi dvomi cinch ak je tak treba zapojit na iso redukciu - kabel s nazvom remote (obvykle modry drat). Ak nie tak natiahnut a napojit aj na zosilovac (obvykle skratka rem) - zapne a vypne zosilovac so zapnutim radia. Potom sub prepoj so zosilovacom. Natiahnuty + kabel mas, - na kostre, to je vsetko ok. Ak si nevies rady, pofot vystupy, vstupy, kable, pomozem so zapojenim. :wink:

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“