nevraci se packa na blinkr?
- Adler
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nevraci se packa na blinkr?
nevraci se mi packa blinkru .. nevite co by stim mohlo byt? jestli je cela ko nebo jen naka pruzinka spatna nebo neco tak ? .... a kolik tak stoji nova? nemuzu to nikde najit 

- Ahmed
- Test driver
- Adler
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no, tak je možné, že je to ulomený kroužek, který je ale součástí vinutí kabelu k airbagu. Přesně tuto závadu jsem měl. Viz. téma volant. Stojí to přes litr.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
-
- Nováček
Mám asi stejnej problém. Koupil jsem novou páčku (teda vlastně použitou z vrakoviště) a když jsem jí vyměnil, blinkry se pořád nevracely. Při bližším ohledání jsem zjistil, že na hřídeli volantu je takovej kroužek, kterej je místama olámanej. Jen nechápu, jak se to mohlo olámat...
Ford Focus III kombi 1.6 Ti-VCT Trend r.v. 2011, tmavě modrý
-
Re: nevraci se packa na blinkr?
Zdravím Vás dosť dávno sem nikto nič nepridal ! Chcem sa preto opýtať je treba pri tomto probléme vymeniť páčku alebo treba kúpiť ten krúžok ktorý je na volante? Ak by ste boly taký dobrý rád uvítam vašu pomoc hlavne od tých ktorý tento problém už riešili!!
Dakujem ....
Dakujem ....

-
- Pokročilý
Musí se vyměnit ten kroužek! Stane se to tak, že při odbočování podržíš páčku při vracení volantuskip78 píše:Zdravím Vás dosť dávno sem nikto nič nepridal ! Chcem sa preto opýtať je treba pri tomto probléme vymeniť páčku alebo treba kúpiť ten krúžok ktorý je na volante? Ak by ste boly taký dobrý rád uvítam vašu pomoc hlavne od tých ktorý tento problém už riešili!!
Dakujem ....

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
kdyby byl zájem, mám tem kroužek na řídící tyč, prodám za pár korun
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- pbjun
- Test driver
Mam taky tento problem
Ale prisel sem na to az kdyz sem presedl z focuse do fiesty a zpatky protoze sem si na to automaticky zvykl takze to neresim a vracim rucne...

- Pepca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
cuuus mam problem.zapnu svetla a svitej dalkovy ,kdyz je chci vypnout,tak packa nereaguje...nevite cim to muze byt???
- Benji
- Nováček
Ahoj,
mam podobný prodlem..nevrací se mi blinkr a dálky pří probliknutí mi zústavaj svitit,musím je cca jakoby 2x vypnout aby se mi vyply..
Řešíl už to někdo..u blinkru to bude asi ten kroužek nebo že by celá páčka,když i Ty světla..přes víkend na to budu muset kouknout..ale kdyby jste někdo věděli písněte..
Díky:-)
mam podobný prodlem..nevrací se mi blinkr a dálky pří probliknutí mi zústavaj svitit,musím je cca jakoby 2x vypnout aby se mi vyply..
Řešíl už to někdo..u blinkru to bude asi ten kroužek nebo že by celá páčka,když i Ty světla..přes víkend na to budu muset kouknout..ale kdyby jste někdo věděli písněte..
Díky:-)

Bylo:ŠKODA 100(po dědovi), RENAULT19 1.8 8v(pouze:-( ,1993)
Ben FF1 , 1.8TDDi Hatch , 7x16" RSW,Přední nárazník z 2002, Angel eyes (black FK) s H.I.D..
Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=10497
- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hoj, pokud se směrovky nevypínají tak je na 99,9% ulomený výstupek na kroužku ovládání airbagu, řešil jsem to pár měsíců zpátky. Tady máte i pěkný návod na demontáž volantu i kroužku: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... u&start=15
, sjeďte si do půlky stránky na fotky. Jinak demontáž - výměna - montáž je na max 30min
, sjeďte si do půlky stránky na fotky. Jinak demontáž - výměna - montáž je na max 30min

- herdos
- Nováček
Ahojte, pred par dnami sa mi tiez pokazilo vypinanie smeroviek. Ak by to bolo v tom kruzku, co je vo volante, co sa tu spominal, kde ho dostat kupit? Diky.