Problém spočívá v tom, že abych otevřel dveře, musím tlačítko na klíči několikrát zmáčknout a většinou až tak na podesátý to vyjde, a většinou už musím stát někde poblíž dveří řidiče (to platí pro zamykání i pro odemykání). Je to docela problém, protože mají mondea to duální zamkání, takže to trvá, než odemknu všechny dveře a taky to vypadá dost blbě, když to furt mačkám. Za další přestal fungovat zámek kufru, původně šel otevírat na dálku, jednoho dne už ne a pak přestalo jít i elektrické manuální otevírání (stisk zámku dovnitř) a teď už funguje opravdu jen manuální (prostě vždycky zastrčit klíč a otočit). Provedl jsem nejjednodužší kontrolu - proměřil, jestli jde napětí to zámku (samozřejmě při stisku tlačítka)- pod pravym světlem je zámek s konektorem. Napětí do něj nejde, takže zámek je OK a chyba je někde před mín. Taky se mi auto samovolně zamyká, někdy to neudělá za celejch sto kilometrů, někdy to udělá 3x na 300 metrech.
Takže po nastudování zdejšího fóra, jsem usoudil, že by pravděpodobně mělo pomoct výměna mikrospínače v řidičově zámku. Sehnal jsem mikrospínač a včera provedl výměnu. (Dodatečně děkuju za parádní návod, bez kterýho bych se do toho určitě nepustil

Chci se vás tu všech zeptat, jestli vás nenapadá nějaký další řešení. Mě napadají jen 2 věci. Buď to bude nějakym přijímačem, který přijímá signály z klíče - nevíte kde je a jestli se dá nějak zkontrolovat nebo vyměnit? v Jak na to jsem ten přijímač nenašel. Druhá možnost je nějaká jednotka, která řídí otevírání dveří (řidící?), tam právě vůbec nevim jak centrální zamykání funguje. Popsali byste mi to nějak jednoduše? jako co komunikuje s čim...
Díky za každej nápad nebo radu