Palubní deska - Ford Focus III
-
- Nováček
Palubní deska - Ford Focus III
Mám navigaci na předním skle, kabel ze zapalovače je trošku nešikovně veden kolem řadící páky, má někdo nějaké řešení?
V noci je trochu nepříjemná intenzita světla z palubní desky, ale tak hrozné to není.
V noci je trochu nepříjemná intenzita světla z palubní desky, ale tak hrozné to není.
Naposledy upravil(a) Tenen dne 28.10.2016 11:42, celkem upraveno 1 x.
- miki21
- Test driver
Re: Palubní deska - Ford Focus III
Osvětlení palubní desky a budíků nejde u těchto nových křápů regulovat?
Nebo to v návodu nepíšou.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Cowley
- Zkušený
Ztlumit to jde, alespon ja mam tlumeni vedle vypinace svetel (vpravo od toho podivneho regulatoru sklonu). Na napajeni navigace bohuzel zadny rozumny recept nemam, kabel tahnu vedle schranky u spolujezdce, ale je dost dlouhy a neni krouceny. Ten, kdo vymyslel zasuvku ve stredove konzole by zaslouzil obesit na tech kratkych kabelech co ted muzu zahodit 
Jinak v navodu to samozrejme pisou, ale kdo je dneska cte

Jinak v navodu to samozrejme pisou, ale kdo je dneska cte

-
- Nováček
Já tam to tlumení (vlevo dole na přístrojovce) nemám. Mám základní model výbavy Trend, ty asi budeš mít model výbavy Titanium, ten to manuální regulování má. Našel jsem ale v palubním počítačí ( Nastavení - Světla ) přepnutí z polohy Automat do polohy Ručně, mírně to sníží podsvícení palubní desky.
S tou dobíječkou do zapalovače se to vhodněji vymyslet nedá. Ještě mě napadlo koupit si kabel (hodně tenký) USB - micro USB a dobíjet navigaci z USB portu co je v přihrádce před spolujezdcem.
S tou dobíječkou do zapalovače se to vhodněji vymyslet nedá. Ještě mě napadlo koupit si kabel (hodně tenký) USB - micro USB a dobíjet navigaci z USB portu co je v přihrádce před spolujezdcem.
Naposledy upravil(a) Tenen dne 28.10.2016 11:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
...a nebo si dodělat ještě jednu zásuvku umístěnou dle svého uvážení...
-
- Nováček
Dodělat? jak to myslíš?
-
- Pokročilý
No viz. moje galerka, první stránka...
-
- Nováček
Napíšeš mi odkaz na to zapojení toho USB, nenašel jsem to.
Projel jsem auto v noci a co se týče podsvícení palubní desky. Intenzita se sice v režimu Ruční mírně snížila, ale v úplné tmě to přesto mírně oslňuje. No zvyknout se na to dá.
Projel jsem auto v noci a co se týče podsvícení palubní desky. Intenzita se sice v režimu Ruční mírně snížila, ale v úplné tmě to přesto mírně oslňuje. No zvyknout se na to dá.
Naposledy upravil(a) Tenen dne 28.10.2016 11:30, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
Nemám tam USB zásuvku, ale obyčejnou na 12V, nicméně můžeš tam místo toho dát tuhle na USB:
http://www.quadprofi.cz/e-shop_new/zasu ... _4734.html
návod na zapojení jsem se alespoň trošku pokusil popsat tady: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Pokud by jsi byl z Mladoboleslavska nebo někde poblíž ve Středočeském kraji, mohl bych ti s tím i pomoct pokud bys měl zájem.
http://www.quadprofi.cz/e-shop_new/zasu ... _4734.html
návod na zapojení jsem se alespoň trošku pokusil popsat tady: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Pokud by jsi byl z Mladoboleslavska nebo někde poblíž ve Středočeském kraji, mohl bych ti s tím i pomoct pokud bys měl zájem.
- Cowley
- Zkušený
Jestli to tolik sviti, tak bych to zkusil reklamovat - oslnovat by to urcite nemelo.
No, a nebo zkus v noci zapnout svetla, tim by se to melo taky ztlumit
No, a nebo zkus v noci zapnout svetla, tim by se to melo taky ztlumit

-
- Nováček
delete
Naposledy upravil(a) Tenen dne 28.10.2016 11:31, celkem upraveno 1 x.
- Anduril
- Test driver
Vidis to..a ja mam najeto od koupe uz 5000km a neobjevil se jediny problem, naopak stale nalezam dalsi vychytavky a prijemne veci
Muj verdikt je, ze jde o nejlepsi focus, co jsem mel 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu proč to teda kupuješ?Pokud chceš plivat,na každým autě dneska najdeš něco.Korea by pro tebe byla ideál.Z bodu A do bodu B tě odveze bez zbytečnejch emocí a navíc Pepa v putice říkal,že prej to jsou dobrý auta.Pokud nevíš proč ford tak nechápu.Tenen píše:Po necelých 1000 kilometrech jsem na voze našel plno dalších problémů. Můj jednoznačný verdikt je, že Ford Focus III. generace je vyloženě špatné auto. Začínají se dokonce objevovat i technické problémy, nejenom ty výrobní.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- Cowley
- Zkušený
Ja bych to tak nehrotil - mam najeto neco pres 20 000 a porad jsou veci, ktere mne vytaceji (hlavne radio a zminovana zasuvka). Oproti FoFo II povazuju dyzajn za krok zpatky, a pak upusteni od tech detailu, ktere delaji Ford Fordem (zamek kapoty, ovladani radia) a vubec odklon od technicke logiky k dyzajnovym blbustkam (barevne LEDky, precudlikovany volant).
Ale nastesti prevazuji veci, ktere mne nuti povazovat FoFo III za dobrou karu, a to jsou porad jeste slusne jizdni vlastnosti a celkova festovost auta

Ale nastesti prevazuji veci, ktere mne nuti povazovat FoFo III za dobrou karu, a to jsou porad jeste slusne jizdni vlastnosti a celkova festovost auta

-
- Nováček
Nechci plivat na Ford. Mé bývalé auto byla honda, před tím favorit. Na focuse jsem si ze začátku vůbec nemohl zvyknout. Dnes už je to OK.
Naposledy upravil(a) Tenen dne 28.10.2016 11:54, celkem upraveno 1 x.