FoFo II r.2005
Nefunguje mi dálkové odemykání. Zámek je pouze u dveří řidiče, ale zřejmě jej nikdo nikdy nepoužil. Už se jej snažím 14 dní WDčkem rozhýbat, ale nehne se. Jde pouze zasunout klíč.
Ve věci DO jsem zkoušel dobít autobaterii (tam jsem předpokládal hlavní problém), vyměnil jsem i baterii v DO.
DO nefunguje ani na otevření 5. dveří => tedy auto dokonalé nedobytné.
nemáte někdo nějaký typ, jak se do něj dostat??
díky
nefonkční zámek + DO .. jak se dostat do auta?
-
- Nováček
- Karet
- Zkušený
Re: nefonkční zámek + DO .. jak se dostat do auta?
Dostat se do auta, nebo opravit zámek?
-
- Nováček
dostat se do auta... pak řešit opravu. Po všech pokusech jsem koupil za 800 jiné okno a půjdu na to v ponděli s kladivem
je to brutální, ale tak mi poradili i z autorizovaného forda. mechanický zámek dveří se rozhýbal, ale pouze se protáčí.

- Karet
- Zkušený
To ti poradili z autorizovaného Forda? Já jsem měl případ, kdy jsem odemknul dálkáčem zadní dveře a pak jsem je zabouchnul s klíčem uvnitř. Zavolal jsem do autor. servisu, přijel mechanik a než jsem se nadál bylo otevřeno. Pak jsem v tom servisu zaplatil 200kč (i s výjezdem mechanika) a bylo po problému.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kemidar píše: půjdu na to v ponděli s kladivem je to brutální, ale tak mi poradili i z autorizovaného forda

navíc - kdyby si to tady pročetl, tak už se tu několikrát řešilo jak se dostat do zavřeného auta

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Karet
- Zkušený
Už to máš rozbitý a zase spravený, nebo byl nakonec plán "B" ?kemidar píše:dostat se do auta... pak řešit opravu. Po všech pokusech jsem koupil za 800 jiné okno a půjdu na to v ponděli s kladivemje to brutální, ale tak mi poradili i z autorizovaného forda. mechanický zámek dveří se rozhýbal, ale pouze se protáčí.
-
- Nováček
šlo to tím kladivem
okno za 800 Kč. Nesmí se to zamykat na dva západy. To dvojí zamykání už Ford opouští. U nového auta to mám ještě na klíčích znázorněné, ale už to zamyká jen jednou, ale pro jitotu jednou za čas použiju mechanický zámek dveří, aby zůstal funkční kdyby něco.