Aneb pronajmi si plácek u Intersparu, ohraď ho a začni prodávat auta...
http://www.tipcars.com/ford-mondeo/20-t ... 87349.html
Deja Vu?

V detailech prodejce je navíc uvedena doména, která je volná...

Tak tak. Ono pronajmout si od obchoďáku kousek nevyužívaného parkoviště, dovézt buňku na kancl a ohradit to pletivem je otázka jednoho dne. A bazar je na světěfoki píše: posledni dobou mi prijde :
pronajmu si placek , vymyslim si nazev, nakoupim si auta (nejlepe stocena aby byly co nejvetsi zisky ) , zridim si inzerci , prodam treba 30 aut a kdyz se lidi zacnou dozadovat nejake reklamace tak to polozim a zacnu zase jinde a pod jiným nazvem .
foki píše: posledni dobou mi prijde :
pronajmu si placek , vymyslim si nazev, nakoupim si auta (nejlepe stocena aby byly co nejvetsi zisky ) , zridim si inzerci , prodam treba 30 aut a kdyz se lidi zacnou dozadovat nejake reklamace tak to polozim a zacnu zase jinde a pod jiným nazvem .
no ale posledni dobou je to 11 z 10 bazaruAc1D píše:foki píše: posledni dobou mi prijde :
posledni dobou?ja bych rekl ze takhle funguje 9 z 10ti bazaru
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti