Jak se Vám líbí tohle?
-
- Nováček
Jak se Vám líbí tohle?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/9292497
Ahojh velmi se mi libi tohle auto.Co na nej rikate?Nemate nekdy zkusenosti s bazarem?Diky moc
Ahojh velmi se mi libi tohle auto.Co na nej rikate?Nemate nekdy zkusenosti s bazarem?Diky moc
-
- Test driver
Re: Jak se Vám líbí tohle?
Z fotek pěkné až na jednu věc a to vypadá to že byl na něm střelený zad. nárazník.No a jelikož auto se kupuje na živo tak tam zajeď skokni to s někým kdo se trochu vyzná a rovnou se podívejte zespodu jestli není něco rovnané,no a pak jak běží motor.Nějaké plky o tom že je to studené a tak neber -projet poslechnout.Benálovi snad napíšou něco víc k motoru když když pohledáš tak toho tady najdeš dost ke koupi.
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
No ale pokud byl střelenej, tak málo - u rezervy to vypadá nerovnaně... Ale neorigo úpravy tam jsou vidět, ale aspoň na nich ušetříš ty... Každopádně zajet tam a jak říká kolega: poslechnout zastudena, projet, poslechnout pak, okouknout a tak - ideálně vzít to na jámu/zvdák a kouknout jestli není někde něco zespoda...
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
přehu proč myslíš že ten zadek je střelenej
já nic nevidim

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

-
- Test driver
Když koukneš na slicováni odstínu tak přední je stejný jako kastle,ale zadní je dost tmavší.Možná že nebylo bourane, možná si to min. majitel nechal nastříkat po nějakém velkém poškrábani... těžko říct každopádně bych se tím směrem trošku zaměřil.Ale jinak z těch fotek vypadá moooc hezký to každopádně.
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si všim,ale nemusí to bejt nutně stříkaný, voni ty nárazníky maj trochu jinej odstín a to je vidět jak kdy, ale tohle je opravdu docela dost no, jako asamozřejmě jesli je auto bouraný to je první věc co bych řešil

-
- Test driver
Právě že sem porovnával jaký je ten první ,ale u toho to sedí tak nevidím duvod aby tomu bylo stejně i v zadu.
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
asi máš recht, logicky někdo ho čutnul zezadu, tak nechal míchnout barvu, stříknout a ze zbytku nechal stříknout lišty a podspoilery, nemusí to ale nutně znamenat že ta kastle je hnutá, mohlo to bejt jenom třeba odřený, takže pokaď se kolegovi líbí tak ať to prověří 

-
- Test driver
To je jasné že majitel mohl mít auto rád jako my tady všichni,ale za prověření to stojí.
-
- Nováček
Diky.Ptam se proto,ze na nej meli uz dvakrat rezervaci a nakonec nic.Tak mi to bylo divny
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
No to trošku zavání... Ale pokud to nemáš nějak daleko, vezmi kamaráda mechanika nebo fachmana od aut a zajeďte se tam podívat
Sám jsem takhle u několika aut byl než jsem si vybral to moje mondeo...

- Systemofamondeo
- Junior
-
- Nováček
Nakonec jsem tam nejel...Rozhodl jsem se definitivne pro Mondeo ST220,to je pro me za ty penize nejlepsi auto co se da koupit:-)
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Dneska bych se asi rozhodoval stejně 

-
- Test driver
Mně se ST taky líbí a jak to je jasné.Ale tehda jak sem kupoval svoje Mondeo byla za ST řacha jak cyp
No a dneska doba pokročila bych šel do 3litrového 6valcového disla se vzduchovým podvozkem.

No a dneska doba pokročila bych šel do 3litrového 6valcového disla se vzduchovým podvozkem.