Čau Fočusáci,
Mam problém

který mě už stál několik peněz a nic nevim ...a problém se zase vrátil, nebo furt je
Takže, mam Ford Focus 1,6 rok 2009 a poslední 2 měsíce jsem zaregistroval, že volant už neni co býval - neboli ASI posilovač řízení. Řízení jde více ztuha, zdá se mi že více cítím kola a hlavně v zatáčkách, po dálnici to je jak kdybych jel v koleji od kamionů, auto se nehne a to jsem si vždy říkal, že škubnout lehce s volantem v rychlosti, by byl velkej problém. Myslel jsem si že jsem unavený už ze života
a že se mi to zdá

ale i moje přítelkyněm která ma starou Fiestu říká, že už to neni ono . Je možné, že je to nějaký opotřebení, KDYŽ JE TO 2009 A NAJETO 22.550 KM. Byl jsem v servisu a nic nenašli kromě rozhozené geometri vpřed a vdáď, ale prý by to na to nemohlo mít žadný vliv, že to nebylo nějak moc. Po této akci jsem si říkal, jo super už je to asi dobrý, ale zase po 2-3 dnech to bylo tuhé, ale zas né nějak extra moc. Jinak kapalina v posilovači je OK, ten chlapík říkal že se mu to zas tak nezdá, ale on tim autem nejezdí skoro 3 roky

Řekl mim, ať to neřeším, že pokud jde do kytek posilovač, tak je to otázka času, kdy to nepůjde vůbec a že prý se to nedá zjistit jestli bude KO a když to jde, tak čekat a zbytečné neutrácet 15.000 Kč. Ale co si budem říkat, pokud v autě je něco špatně a cítíme to, nejezdí se nám dobře

Tak pokud byste měli s tímto zkušenost, byl bych moc rád za pomoc. Jo a ještě mam v plánu se zastavit u PREJ dobrého domácího servisáka od známého a uvidim co řekne, věřim že se tomu bude věnovat lépe než ve velkých servisech

Tak kdyby něco, napište budu rád.
Jo a ještě mam jednu věc, plánuji přestavbu na LPG, což budete asi řvát že to dávám sem, ale je těžký najít člověka co má Focuse roku 2009 jako já a poradit se
DĚKUJU