máte někdo zkušenosti se zabezpečením Block Shaft http://www.blockshaft.cz/ ???
Koupil jsem si Focuse a sháním nějaké zabezpečení a narazil jsem na tohle...
Díky za odpovědi, případně za rady co si radši pořídit

Polda17 píše: rady co si radši pořídit
Polda17 píše:To mám všechno součástí poviného ručení... de mi spíš o to odcizení, jelikož auto mi stojí na sídlišti před barákem...
to sa tyka kazdeho havarijka ? pretoze ja osobne som chcel aj casti auta t.j. kola, radio atd. a myslim, ze to mam aj uvedene v zmluve...inak by to poistenie postradalo zmysel, ak by sa vztahovalo len na cele auto.foki píše:Polda17 píše:jeste k tomu odcizeni , pokud ti nekdo odcizi kola , tak to neni na plneni , protoze odcizeni se tyka pouze celeho auta .
nemluvil jsem o havarijku ale pouze o odcizeniKUTY píše:to sa tyka kazdeho havarijka ? pretoze ja osobne som chcel aj casti auta t.j. kola, radio atd. a myslim, ze to mam aj uvedene v zmluve...inak by to poistenie postradalo zmysel, ak by sa vztahovalo len na cele auto.foki píše:Polda17 píše:jeste k tomu odcizeni , pokud ti nekdo odcizi kola , tak to neni na plneni , protoze odcizeni se tyka pouze celeho auta .
tak to byly nejaci amateři , co udela kdyz si pro ní prijedou s rukou a nalozi na odtah ?radek35 píše: Známej co si koupil octávku, nechal si tam dát block shaft ,je šťastnej jak blecha, před 14 dny mu to chtěli šluknout u nás na sídlišti, vylámaný zámky, spínačka v hajzlu , ale je šťastnej že auto mu neukradli.
foki píše:tak to byly nejaci amateři , co udela kdyz si pro ní prijedou s rukou a nalozi na odtah ?radek35 píše: Známej co si koupil octávku, nechal si tam dát block shaft ,je šťastnej jak blecha, před 14 dny mu to chtěli šluknout u nás na sídlišti, vylámaný zámky, spínačka v hajzlu , ale je šťastnej že auto mu neukradli.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti