Cukání když naběhne turbo

Vše o motorech ST a RS
Moderátor:foki
Odpovědět
mamoulian
Nováček
Nováček

Cukání když naběhne turbo

Příspěvek od mamoulian » 23.05.2011 19:54

Zdravím,

o víkendu jsem čistil vložku KN filtru a nejspíš jsem to p...sral s olejem. Došel jsem na to tak, že dnes, mi při akceleraci mě něco prásklo přes prsty a to opakovaně. Auto nejde vytočit a cuká...Tak jsem rozdělal airbox a potrubí až k váze vzduchu a všude olej...Vyčistil jsem to a teď čekám co bude. Myslíte že ten olej mohl "zasrat" i něco jiného za váhou vzduchu? Co byste poradili?

Díky moc, Jirka.
Byl:
FF ST 2009 5DV (white), bluefin, RS clutch + Quaife LSD, Bilstein B6, Powerflex full front.

moskito
.
.
Kontaktovat uživatele:

Re: Cukání když naběhne turbo

Příspěvek od moskito » 24.05.2011 20:18

Hmmm tos teda pěkně přeolejoval. Správně naolejovaný filtr do sebe olej nasaje a na omak prakticky není mastný.
Vyndej váhu vzduchu, odmasti jí (nevím co přesně na to použít, ale někdo to dělá čističem na brzdy) a doufej, že se to vzpamatuje.
Pokud ne tak si připrav 3500 na novou. :bebng:
Možná bych to samé udělal i s čidlem tlaku za intercoolerem. Když sundáš pravé světlo, tak se k němu dostaneš.
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz

Odpovědět

Zpět na „Motory“