Ale přes hadr, aby mu z ní něco zbyloDany píše:Anebo nepovolíš..Kdyby ti to náhodou nešlo, tak by bylo ideální to pod tím chytnout francouzákem. U mě to totiž nešlo vůbec, řešili jsme to s klukama na sraze. Zavěsil jsem se do toho vší silou a nic. Než by tam mělo něco křupnout, nebo zvohnout, tak to radší těma blickama chyť.
Ja mám jednu nazvyš Sparco-matný hliník.Taká, ako na fotke, ale matná, nie chrom:marek135 píše:Tak super, este niekde zohnat nejaku normalne vyzerajucu s vybrusom na kruzok. Vselijake tie tuningove vytvory ma nechytaju za srdce.....jednu som nasiel na nejakom uk shope, 30 libier, mozno oprobujem....
pokud to dodře, tak to stejně neva, protože musíš nejdřív sundat manžetu. Tam už totiž na uchycení není prostotr. Takže to co odře, si může čímsik přetřít, ale stejně to spátky schová pod tu manžetu.PHECZ píše:Ale přes hadr, aby mu z ní něco zbyloDany píše:Anebo nepovolíš..Kdyby ti to náhodou nešlo, tak by bylo ideální to pod tím chytnout francouzákem. U mě to totiž nešlo vůbec, řešili jsme to s klukama na sraze. Zavěsil jsem se do toho vší silou a nic. Než by tam mělo něco křupnout, nebo zvohnout, tak to radší těma blickama chyť.
![]()
Co to máš nad tim rádiem, to shánim taky !!!lubec píše:Ja mám jednu nazvyš Sparco-matný hliník.Taká, ako na fotke, ale matná, nie chrom:marek135 píše:Tak super, este niekde zohnat nejaku normalne vyzerajucu s vybrusom na kruzok. Vselijake tie tuningove vytvory ma nechytaju za srdce.....jednu som nasiel na nejakom uk shope, 30 libier, mozno oprobujem....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů