Displej k TravelPilotu

Odpovědět
seby
Nováček
Nováček

Displej k TravelPilotu

Příspěvek od seby » 13.12.2006 10:21

Ahoj, mám fofika r.v. 99 s Travel Pilotem s dynamickou navigací DX viz:
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... a86e141d1a
sehnal jsem k němu i mapu ČR, ale mám rozbitý displej. Jsou na něm tmavé a světlé pruhy tak, že na něm nejde skoro nic přečíst, tím pádem nejsem schopen zadat trasu. Nevíte, kde by se to rádio dalo sehnat rozbité, nebo nějak nepoužitelné, nebo máte - li ho, neodprodali byste ten displej za rozumnou cenu? Na Blaupunktu mi řekli, že cena by byla okolo 5 tisíc + doprava a výměna...

swm
Junior
Junior

Příspěvek od swm » 13.12.2006 11:38

Nerekli ti nahodou nejake typove oznaceni toho displeje nebo tak neco? Btw. mam na displeji uz taky asi tri rady mrtvych bodu (radio ma 3 roky, tak asi kazdy rok pribude jeden, kdyz jsem ho kupoval, tak mam dojem, ze byla jen jedna rada :lol: ).
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03

seby
Nováček
Nováček

Příspěvek od seby » 13.12.2006 12:58

swm píše:Nerekli ti nahodou nejake typove oznaceni toho displeje nebo tak neco? Btw. mam na displeji uz taky asi tri rady mrtvych bodu (radio ma 3 roky, tak asi kazdy rok pribude jeden, kdyz jsem ho kupoval, tak mam dojem, ze byla jen jedna rada :lol: ).
Typové označení mi neřekli, ale já mám ještě monochromatický displej a originál ford...,
ty, jestli máš už barevný, tak počítej s ještě vetší cenou. Jo a všechny opravy se dělají a všechny náhradní díly se dováží z Maďarska...

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“