Příspěvek
od ST Max » 16.11.2012 09:49
Pokud jen trosku pomuze s vykonem tak si rikam proc ne. Navic to hezky vypada. Me limituje predevsim jizdni komfort o ktery v zadnem pripade nechci u auta tohoto typu prijit. Pred par lety jsem neresil jestli mi duni vyfuk, nebo ma auto prilis tvrdy podvozek. Ted uz jsou tyhle veci u me na prvnim miste. takze veskere upravy delam tak aby byly k necemu ale aby nezhorsily pohodli pri cestovani. Ruku v ruce s tim ze to musi vypadat. Vzdy jsem si potrpil na tom jak vse vypada a libi se mi kdyz je to cool a tohle potrubi v hezkem laku je proste sexy

Auta jsou moje uchylka a jsou chvile kdy do nich vrazim nesmysl penez jen me ted opravdu brzdi fakt ze uz v nem nejezdim sam. Zklamal me Bluefin, ktery mi neni schopen dodat STAGE2 tak si to chci vynahradit alespon temato hrackama, ktere sice vykon nijak vyrazne nezvednou ale uz jsem doted u toho auta zvykly ze kazda vec co jsem koupil stala balik a efekt byl stejny. U VW 1,8T mi stacil chip za 5 tis a auto letelo jako kamen tady to bohuzel tak jednoduche neni. No uvidime pred rokem jsem nechtel zadne upravy ted hresim na STAGE 2

takze uvidime co za rok, treba zase zmenim nazor. uz budu ale pripraveny

)))))
S-Max 2,5T,
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design