Nevíte jestli jsou u Zetecu hydroštely nebo podložky pod ventily...
A jak moc závisí na typu oleje v motoru?Teď tam mám 5W40 a nevím jestli je to dobré

A jestli to nemůže být třeba tím, že mi při výměně dali rozvodový řemen o jeden zub

Kdyz psal Ahmed, ze si nechal delat vule ventilu, tak jsem se na to ptal u Fordu u nas (kdyz mi delali GO altiku) a rekli mi, ze pokud nemam hlucne ventily, tak mam vule vporadku, ze jejich sluzebni ma najeto 300000km a ventily jeste nemuseli serizovat.foki píše:pokud ti cvakaji ventily tak to muze byt olejem.
Ak by si mal posunuty rozvodak o zub,uz mas motor "kaput"favoritwrc píše:Měl jsem teď Focína na výměně rozvodů a oleje a zdá se mi, že před opravou byl focíno tišejší.Teď jsou slyšet na volnoběh ventily.. :(A celkově je motor hlučnější..
Nevíte jestli jsou u Zetecu hydroštely nebo podložky pod ventily...
A jak moc závisí na typu oleje v motoru?Teď tam mám 5W40 a nevím jestli je to dobré![]()
A jestli to nemůže být třeba tím, že mi při výměně dali rozvodový řemen o jeden zub
to jde o to jestli byl opravdu na minimu , rozdil mezi min a max je neco pres litr oleje .favoritwrc píše:Já už nevím co s tím...Před opravou bylo vše bez problémů a teď to stojí za nic..Koukal jsem i na kontrolku oleje a byl tam olej na minimum tak jsem koupil litrovku oleje že to doleju..Dolil jsem půl litru a na měrce se olej ani nehnul:-(
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti