Dneska sme při cestě do práce - okolo 8:20 viuděl zaparkovanýho
černýho hatchbacka - vypadal jak voňavka SPZ: 3L6 XXXX
parkoval před vojenským prostorem...
Kdopak to byl?
Focus Combi Trend, 1.8 TDCi, 85kW, 2001, prý Zetec S
Bydlím tu a parkuju každý den/večer (všiml sis mě asi proto, že jsem dneska nejel do práce, protože doma marodím). Mám sice Libereckou značku, ale to proto, že mám trvalé bydliště stále hlášené u rodičů.
Jo jo, je to voňavka (klubovky jsem nahodil asi před měsícem) a už se nemůžu dočkat, až vyměním plechovky za nová kolesa ;o) Co takhle udělat nějakej srázek u Tesca na parkovišti, nebo jen tak zajít do Šelebky?
Aha, tím to bude. Jezdím tam každej den do práce a viděl sem tě až dneska
Hned za rohem parkuje další klubák a u Dobráku je další klubák...
Takže takovej malej sraz udělat můžeme
Dneska pracuju z domu, a tak Ferdík stojí před barákem celý den. Kromě toho, že parkuju na druhé straně ulice, schválně jestli najdeš jeden VELMI podstatný rozdíl ;o)
tipuju to na a už se nemůžu dočkat, až vyměním plechovky za nová kolesa
Ale já teď do čtvrtka ráno nepojedu autem...
včera večer sem zjistil, že už 2 měsíce mám propadlou technickou a emise
a to sem s tím autem za tu dobu najel 3k km (itálie a zpět, po republice...)
a na STK maj až ve řtvrtek ráno místo...
Gratuluju k STK! ;o) Jo jo, u nás parkujou cajti snad každou hodinu (tím je mé auti slušně hlídané, navíc před armádní budovou s kamerami).
Na kolesa jsem čekal dva měsíce a přiletěly až z Anglie. Venda74 mi je obstaral a jsem moc rád, že mám nakonec Fordí originály, které se tak často nevidí.
Bohužel s Ferdou stále nejezdím, dívám se na něj jen z okna, ležím doma marod...
Bude to znít divně, ale nikdo neví, co mi je. Už druhý týden jsem doma (čerpám dovolenou a občas pracuju z domu). Před 14 dny jsem zmoknul na kost a 4 hodiny chodil v mokrých věcech. Od té doby se potýkám s problémy. Nebyl jsem 8 let nemocnej a tak je to pro mě malinko nezvyk.
Tempomat je supr věc, doporučil mi ho kámoš a co vím určitě, že v životě už bych auto bez tempomatu nechtěl. Noha si lehce zvykne a jízda po dálnici je pak mnohem pohodlnější.
Však až dáme nějakej mini-srázek (třeba o víkendu u Tesca), velmi rád vše ukážu a auta si pěkně prolezem navzájem ;o)
Za kola jsem dal 16 tisíc, jsou na nich rok jeté "Continental SportContact 3" letní pneu, což jsou jedny z těch kvalitnějších obutí. Rozdíl oproti Michelinkám 16" je znát, pneu jsou tišší na rovném povrchu, ale třeba na D1 na panelech je to naopak (to bude způsobeno přechodem z 16" na 17").