tempomat?
- petko
- Nováček
tempomat?
Je možné nejak "domontovať" do ST tempomat?
Zaoberal sa niekto takouto otázkou?
Zaoberal sa niekto takouto otázkou?
Ford Focus ST225, 3D, Electric orange, DSCI induction kit, DSCI (RADTEC RADIATORS) intercooler, Quife ATB helical LSD differential - M66, Tomason TN5, 19"-8,5J, Vredestein - 235/35, Mongoose kompletka (roll in 4")......(ide sa ďalej!) 

- petko
- Nováček
Re: tempomat?
som našiel fajin link a podľa obrázkov tam riešia asi ten istý problém, že tlačidlá tempomatu umiestňujú namiesto ovládania rádia, čo ja tiež nevyužívam, pretože rádio mám ne-origo! 
nech sa páči:
http://focus-club.org/forum/index.php?showtopic=8526

nech sa páči:
http://focus-club.org/forum/index.php?showtopic=8526
Ford Focus ST225, 3D, Electric orange, DSCI induction kit, DSCI (RADTEC RADIATORS) intercooler, Quife ATB helical LSD differential - M66, Tomason TN5, 19"-8,5J, Vredestein - 235/35, Mongoose kompletka (roll in 4")......(ide sa ďalej!) 

- Jirbor
- .
No joo Petko,ale než to celé přelouskám v té Azbuce, tak zapomenu proč sem to vůbec začal číst
A to,že nemám tempomat řeším tím, že když mám jet po dalnici, tak radši sjedu z dálnice(pokud možno) na okresky 

Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- petko
- Nováček
je fajin chodit po okreskach no ja riesim problem ze ked nejdem po okreskach ale po dialnici resp. po dlheeeeeeeej dedine tak chcem mat tempomat!!! 

- Jirbor
- .
Ale až koupíš ten laděný výfuk jsem zvědavý jestli budeš jezdit na tempomat
Jinak tempomat dobrá věc, měl jsem ho na předchozím autě a někdy chybí, když přepravuji
starší obyvatelstvo

Jinak tempomat dobrá věc, měl jsem ho na předchozím autě a někdy chybí, když přepravuji
starší obyvatelstvo

Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- petko
- Nováček
ja to mam taktiez na aute v praci, aj sem tam na sestrinom aute chodim kde taktiez je a teda co som horsi?!
nie je to vec na zahodenie a teda pokial sa da to tam dat za cenu vcelku malu tak preco nie?! 

- Jirbor
- .
Na kolik eur jsi napočítal tu dodělej doma montáž???
- petko
- Nováček
tak ja neviem presne, len teda co som cital topic "tempomat" tak tam vraveli nieco do € 150,- a nie je to "doma montaz"...

- Jirbor
- .
A mám ještě jednu výhodu jaksi v ČSOB odkud Fíka mám v popisu vozu je tempomat uvedený takže já ho vlastně mám
akorát nevím kde
nebo že by tam nebyl
No každopádně taky dost najezdím po dálnici a tam jsem ze začátku trpěl, ale už jsem si zvykl a měnit rozhodně nehodlám ... alespoň zatím

- ohneta
- Nováček
Zdravím všechny majitele,
právě jsem koupil ST 225 Rv 2007 a protože je dotaženo ze Švýrarska nemám k němu manuál. Auto je vybaveno tempomatem, ale nepodařil se mi aktivovat. Přečetl jsem si toto téma a aktivaci provádím tlačítkem "ON" na volantu a následně zmáčknu tlačítko "SET +", které je v právé části volantu. Rychlost je vyšší než 40Km/h, přesto nedojde k aktivaci. Můžete prosím poradit, zda aktivaci dělám dobře, případně, kde by mohla být chyba? Děkuji vše za případné odpovědí a především za skvělé fórum, které mě udrželo u počítače hodně dlouho. Btw předchozí auto Ford Focus I prodávám kvůli častým výměnám alternátoru, ale po přečtení diskusí si ani s ST příliš nepomůžu
Ale stejně, mám Fordíky rád.
právě jsem koupil ST 225 Rv 2007 a protože je dotaženo ze Švýrarska nemám k němu manuál. Auto je vybaveno tempomatem, ale nepodařil se mi aktivovat. Přečetl jsem si toto téma a aktivaci provádím tlačítkem "ON" na volantu a následně zmáčknu tlačítko "SET +", které je v právé části volantu. Rychlost je vyšší než 40Km/h, přesto nedojde k aktivaci. Můžete prosím poradit, zda aktivaci dělám dobře, případně, kde by mohla být chyba? Děkuji vše za případné odpovědí a především za skvělé fórum, které mě udrželo u počítače hodně dlouho. Btw předchozí auto Ford Focus I prodávám kvůli častým výměnám alternátoru, ale po přečtení diskusí si ani s ST příliš nepomůžu

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji novému majiteli ST
Jen nevím, jestli hned zezačátku nebudu pesimista, protože si myslim, že do ST se tempomat nikdy nemontoval, ale jestli se pletu, tak mě zcela jistě někdo opraví

Jen nevím, jestli hned zezačátku nebudu pesimista, protože si myslim, že do ST se tempomat nikdy nemontoval, ale jestli se pletu, tak mě zcela jistě někdo opraví

ST150
- ohneta
- Nováček
Možná máš pravdu. Podle SK fóra to vypadá, že to je nějaký slepenec po havárii. (přední díl po FL a zadní před FL) Zarazil měl netypický volant, ale říkal jsem si, že když má auto takovou výbavu (navigaci, vyhřívaný sedačky atd), že asi má jiný volant z důvodu možnosti ovládání tempomatu a zřejmě tam žádný není. Nezačíná to vůbec dobře.
Každopádně děkuji za odpověď.
Každopádně děkuji za odpověď.
-
- .
Dovolím si jeden malý offtopic: Nemáš ty tu modrou 2007ku, co má předek po faceliftu. Myslim, že to bylo 5dvířko. Bylo na inzerátech na sauto atd. a koukám už zmizelo.
- ohneta
- Nováček
To je přesně ona. Nevěděl jsem o ni příliš, teď už vím
. Ale než jsem ji koupil nechal jsemn si ji dát na zvedák a tam nevypadalo něco, že by bylo špatně, resp opravované, svařované a tak podobně. Projlížel to se mnou i kolega co rozumí autům víc než já a také nic nenašel.

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem to hned řikal, ale to auto nemá příliš růžovou historii (nejspíš)
Ono to auto může bejt ok a dobře opravený, jen je to prostě slepenec no. Škoda, že tě nezarazil aspoň ten volant 

ST150