Vypadne jednička
-
- Nováček
Vypadne jednička
Mám Focuse 2004, motor 1,8 TDCI 85 Kw. Když zařadím jedničku tak někdy při rozjetí ta rychlost vypadne. Dřív stačilo podržet jedničku rukou, teď už mě to někdy přes tu ruku pěkně práskne a rychlost vyskočí. Nesetkal se s tím někdo? Díky.
- Rumbo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypadne jednička
Mne osobne toto robila 5tka. Neskor zacalo neskutocne piskat koleso myslel som ze su to platnicky, ale nakoniec to bolo lozisko.. V prevodovke bolo tak 2 deci oleja (ma byt tusim 1.5 litra).PavelK7412 píše:Mám Focuse 2004, motor 1,8 TDCI 85 Kw. Když zařadím jedničku tak někdy při rozjetí ta rychlost vypadne. Dřív stačilo podržet jedničku rukou, teď už mě to někdy přes tu ruku pěkně práskne a rychlost vyskočí. Nesetkal se s tím někdo? Díky.
-
- Nováček
Díky. Olej jsem nechal zkontrolovat a prý je ho tam dost. O víkendu jsem namazal táhla od řadící páky a tak jednička lze nyní lépe "dorazit". Je to v ruce cítit že jde "dál", a pak už nevypadne. Tak snad to bude ono.
bejt tebou tak bych si vyndal to vnitrni razeni cely ven a zkontroloval bych jestli je vsechno na nem utahly a promazal bych to nez abych kuly poskozeny kulise musel pulit prevodovku a schanet synchrony a kolecka a radici objimky az se mi to ojebe. obsas se stane ze se tam nejaky sroubek povoli nebo tam neco prirezne a pak ta rychlost nejde doradit a vypadava. vyndas jenom lanovody a kulisa drzi na prevodovce asi 6 sroubama na 10 klic a kdyz budes mi vyrazyno do N tak ji jenom vysunes na horu.PavelK7412 píše:Díky. Olej jsem nechal zkontrolovat a prý je ho tam dost. O víkendu jsem namazal táhla od řadící páky a tak jednička lze nyní lépe "dorazit". Je to v ruce cítit že jde "dál", a pak už nevypadne. Tak snad to bude ono.
-
- Nováček
Díkes, zkusím.