Ahoj, mám problém, nakopíroval jsem dále kus emailu, co jsem psal výrobci,ale ani po týdnu se neozval, tak zkouším tady
chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně šumu v reprácích. Na Vánoce jsem dostal dárek v podobě autorádia s dvd Sencor SCD 8324DR. Jsem sním plně spokojen a i zvuk je poměrně čistý a věrný. Mám ale jeden pro mě zásadní problém. Při poslechu hudby se ozývá z reprobeden takový šum, někdy až pískavý. Nejvíce je to slyšet při zeslabení rádia, filmu, či mp3 na minimum. při úplném vypnutí zvuku šum mizí. Od určité hlasitosti nejde šum moc slyšet,ale i tak mě to dost vadí ( mám citlivý sluch a toto mě kazí radost z hudby) Chtěl bych se zeptat, jestli jde přístroj nějak vyladit, nastavit, či jinak spravit, abych se šumu zbavil? Popřípadě co dokoupit? Nebo je to chyba všech stejných zařízení? Také jsem si všiml, že při nastavování eqalizéru na rock, je šumění více slyšitelné, než třeba na flat. Jsem laik, ale moc bych stál o vyřešení problému. V reprácích to není, předchozí rádio pioneer hrálo v tomto ohledu dokonale
Prosím o radu, fakt nevím co stím a dost mě to štve. Dík moc
šum v repro
- Quickie
- Moderátor
Re: šum v repro
šumí alebo až píska ti to pri našartovanom alebo vypnutom motore?
-
- Nováček
spíš šumí, někdy to šumění má vyšši ton,ale není to typický pískání. A je jedno, jestli je zaplej, nebo vyplej.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Sel bych do prodejny autoradii a nechal si stejny typ predvest, nekde je uz maji k tomu ucelu zabudovane.