Ahojte vsetci majitelia fofo TDCI 1,8 85 kw a podobne.Takze... ked som ho kupoval tak som netusil ake su problemy so zimnymi startami (dnes -4 stupne az na 6-ty krat,nebudem to dalej rozvijat,poznate to).Preluskal som vsetky cz a sk fora a pytal sa znamych a stale je to o tom istom "riesenie nie je". Ako ste sa aj vy docitali a na vlastnej kozi zistili,je nemyslitelne aby sme my majitelia platili nehorazne sumy za system pokus omyl (vymen zhavice,vstreky,cidla,zotrvaky,common rail) to su hromady penazi,ale o tom vam tiez nemusim pisat.Poznate to. A niekto si napchava vrecka.Ved predajcovia a servisy musia kazdorocne o tomto probleme vediet,a maju priame kontakty na distributorov,vyrobcov a vyvojarov firmy FORD. To by mali riesit oni a nie ja ako zakaznik a majitel auta.Myslim ze to nie je problem len zakaznikov slovenska a ciech ale urcite to existuje aj inde.Mala by sa spisat nejaka anketa,peticia ,staznost alebo ja neviem co a predlozit to vyrobcovi nech to riesi,lebo sa nejdna o jedneho alebo dvoch jeho zakaznikov. Viem ze nebudem vyzerat ako vzorny fordak,ale uz viac nemienim cakat kym sa otepli alebo vrazat dalsie sumy penazi ,aby som v zime nastartoval. Takze moj napad je aby sa to riesilo na najvyssej urovni (u vyrobcu), inac focusa na jar predavam. PS: JA si mozem kupit auto hociake ale oni pridu o verneho zakaznika. Takze