"Vypadavajuce" budiky

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
isuchy
Nováček
Nováček

"Vypadavajuce" budiky

Příspěvek od isuchy » 02.07.2009 21:37

Ahojte Fordaci,
mam problem s pristrojovkou, presnejsie s tym, ze mi obcas po starte nenabehnu budiky, t.j. teplomer, otackomer, rychlomer, palivomer, digitalne pocitadlo kilometrov zobrazuje rozne artefakty (necitatelne cislice) a rozsvietia sa kontrolky, ktore nemaju svietit. Niekedy sa pocas startovania rucicky chvelu a od pristrojovky sa ozyva chrcanie. Alebo sa stane, ze mi po nastartovani budiky ukazuju hodnoty a pocas jazdy zrazu zamrznu, teda aj ked zastanem na krizovatke, rychlomer ostane na 60 km/h, otackomer na 2000.. :? Cely pristrojovy panel som uz vymenil za plne funkcny, z druheho auta a za cas to fungovalo dobre, no prednedavnom sa problemy zacali opakovat. Takze v pristrojovke problem nebude, neviete niekto poradit, kto sa s takymto problemom stretol, alebo nejaky tip?

Docital som sa tu o vystrelujucich rucickach a rozsvietenie kontroliek, co sposobuje slaba AKB, prip. regulator na alternatore. Ale toto asi moj problem nebude, preto zakladam novu temu. Dakujem za odpovede.

Jedna sa o Focus I., r.v. 2003, motor 1.8 TDCi 115k.

peter r

Re: "Vypadavajuce" budiky

Příspěvek od peter r » 04.07.2009 12:42

Vypadavaju aj mne budiky a kontrolky si robia co chcu.Nebol so v znackovom servise len v malej dielni u sikovnych chalanov ale oni nechapali co sa deje.Asi pojdem do Fordu a tam sa poradim ale pristrojovku si "nedam vymenit".(Vlastnim TDDi r.v.2003)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.07.2009 15:52

vypada to na budiky , uz tu mam dvoje co delaly neco podobneho
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

isuchy
Nováček
Nováček

Příspěvek od isuchy » 05.07.2009 12:06

Tak to by som mal fakt velku smolu, kedze som uz budiky menil a odisli aj tie. Skor tam bude nieco, co ich zakazdym "odpali". Neostava mi nic ine, ako auto zverit sikovnemu elektrikarovi nech sa na to pozrie. Autorizovany servis bude asi posledna moznost.

Odpovědět

Zpět na „Interier“