Airbag spolujezdce
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Airbag spolujezdce
V dnešní příloze MF psali, že do FF je možné zabudovat vypínač airbagu spolujezdce. Bylo to za docela směšnou cenu. Asi bych do toho šel, aby mimino mohlo jezdit vepředu. Akorát nevím, jestli není obecně blbina zasahovat do zapojení airbagů? 

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jenom kvůli miminu bych to asi nedělal, a zhlediska jeho bezpečnosti bych ho dopředu nedával, i když to zákon umožňuje.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Ja mam dokonca v mojom FOFO kontrolku vypnutia airbagu spolujazdca,ale ziadny vypinac tam nieje.Foki pisal,ze je to nefunkcne...Ale,na co to tam potom davali???Je to v kokpite,ako je palubny pocitac,vedla kontroliek signalizujucich namrazu a nizky stav kvapaliny v ostrekovacoch,uplne vpravo..Mate to tam este niekto?
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi v autoriz. servisech řekli, že do FF z 2000 to stejně nejde domontovat...
Nechtěl jsem být krkavčí táta, který ohrožuje svý dítě
Šlo mi jízdu jednou za čas, kdy mi nestačí kufr. Vzhledem k tomu, že nemám dělený sedák, tak se to docela blbě řeší - 
Nechtěl jsem být krkavčí táta, který ohrožuje svý dítě

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak hod neco na strechu a odlehcis kufr. Nebo ty veci, ktere davas na zadni sedadlo dej na to predni od spolujezdce.Blekota píše:Dnes mi v autoriz. servisech řekli, že do FF z 2000 to stejně nejde domontovat...
Nechtěl jsem být krkavčí táta, který ohrožuje svý dítěŠlo mi jízdu jednou za čas, kdy mi nestačí kufr. Vzhledem k tomu, že nemám dělený sedák, tak se to docela blbě řeší -
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
pelen píše:Tak hod neco na strechu a odlehcis kufr. Nebo ty veci, ktere davas na zadni sedadlo dej na to predni od spolujezdce.Blekota píše:Dnes mi v autoriz. servisech řekli, že do FF z 2000 to stejně nejde domontovat...
Nechtěl jsem být krkavčí táta, který ohrožuje svý dítěŠlo mi jízdu jednou za čas, kdy mi nestačí kufr. Vzhledem k tomu, že nemám dělený sedák, tak se to docela blbě řeší -

- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- sir_jiri
- Nováček
Re:
no, ono ta výhoda kontroly ditete na prednim sedadle neni vubec mala. pokud pojedu s manzelkou, neni co resit, bude vzadu, ale az se stane, ze bude treba prevezt prcka samotneho, nemam pocit, že je to věc bevýznamná. nejde o desetiminutove jizdy, ale když člověk pojede trochu delsi trasu, nejde kazdych 5 minut stavet a omrknout dite, jestli jen spi, nebo se zalklo... pocit, ze nemam sanci se na prcka ani podivat (0-13kg zady ke smeru jizdy) mi tedy neni vubec prijemna.... stastnou udalost ocekavame v kvetnu, ale tohle zatím nevím jak řešit...pelen píše:Mam stejny nazor jako Skubi.
Ovladat mimino na prednim sedadle neni o moc bezpecnejsi, nez ho ovladat na zadnim sedadle, kdyz je v aute jen ridic. Jiny duvod, nez ho mit trochu vice na ocich, kdyz ho dam na predni sedadlo, tu nevidim.
Kdyz je "nejhure", tak mohu prece zastavit a udelat prestavku.