misoo pekny bajk, slusna vybava, pokial mas take iste obutie ako je popis na tej stranke, tak mas tiez slusne velke balony, nie zrovna hradza pozitiv ;o))) ale casom mozeme dat nieco v karpatoch ;o)) neskor, ked bude teplejsie mam slubenych dvoch kolegov na behanie po horach...moj "sen" je dat z BA cez karpaty Pezinsku Babu
maxo111 tiez velmi pekny bajk, skoda, ze nie si blizsie, resp. skoda, ze nie sme my u Vas, kde je viac kopcov ;o(
risomas nooo, tak asi mame veduceho kolony ;o)) my na hrubych MTBs s hrubymi pneu budeme asi len v zavese ;o)
minuly vikend, ked tak velmi fukalo, som si dal cestou spat, ked som siel po vetre asi tak dve minutky 47.8 Kmh, hukot od kolies poriadny a trosku som strasil korculiarov ;o) ano, nekamenujte ma, cestou spat som siel po korculiarskej trase, nie po tej subeznej ceste
Jozef dobra vybava, radenie a prehadzovacka Deore je super, vo Vertec-kovskych komponentoch nemam prehlad, takze zvysok sa mi tazko hodnoti (aj tak som iba amater a co viem je z for a skusenosti ludi), ale ta vaha ma moc netesi, mal by si to dost tazke. Polovicka ma tiez Vertec, nejaky "cross" s tenuckymi pneu a velmi si to chvali, ona ma ale 50kg, neviem teda napr. ako je to s tuhostou ramu atd a neviem kolko vazis Ty ;o))
kackaj jasne pridaj sa, dufam, ze pod tymi plastami mas nejaky elektromotor o vykone 150kW ;o)) Ale vybral si si skutocne peknu klasiku ;o)))
Pekne bajky mate, ten model co som kupil bol iba v cervenej ;o( ale pacila sa mi vybava, takze...ked pojdeme na nejaky "ride", tak budu panske bajky a jeden zensky LOL
Pre upresnenie na tu
nedelu, ja viem vybehnut na hradzu pri dostihovej drahe, ale nie je problem sa dohodnut aj inde - ci uz niekde skor pod starym mostom alebo naopak niekde dalej. Pri tej dostihovej by to mohla vacsina ludi poznat, je tam podchod pod tu 4prudovu cestu a hned tam je aj bufet. Druha moznost je dalsi bufet v poradi, tak trosku nizsie z hradze po pravej strane tesne za cistickou (v smere von z BA).
Napr. teda tu:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=17