15.2. 15:30 u Baumarktu v Chomutově
- Hurvajs
- Pokročilý

15.2. 15:30 u Baumarktu v Chomutově
Tak kdopak to byl nakupovat v Baumarktu v Chomutově dnes 15.2. kolem 15:30 ??
Byl to modrý kombík po FL, klubové podložky, asi Lounská r.z. 2L9 .... Konečně se mi taky poštěstilo nekoho potkat 

Naposledy upravil(a) Hurvajs dne 16.02.2009 06:53, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- blazerider
- Pokročilý

Re: 15.2. 15:30 u Baumarktu v Chomutově
to Hurvajs...tak nebyl to žádnej Louňák ale rodilej Chomutovák kterej se pak odstěhoval do Český Lípy
Zdravim..byl sem to já...a mám taky tvojí fotku...škoda že sme se nepotkali..chválil sem Ti přední optiku..vypadá to pěkně..jo a měl si to umytý co?
Já to plánoval taky...ale v těhle mrazech sem to radši odsunul, takže sem byl opět za čuně

- Hurvajs
- Pokročilý

Ahoj, tak ty jsi se přijel podívat do rodného Chomutova takovou dálku až z České Lípy? Holt rodné město je rodné město...
Já jsem si tě všiml už když jsi přijížděl a já akorát vystupoval s rodinou z auta, ale zahlédl jsem tvoje auto jen zezadu a zdálo se mi, že tam klubovou podložku nemáš. Když jsem pak odjížděl, tak jsem zahlédl přední podložku a hned jsem tasil mobil
Děkuji za chválu přední optiky, ST je ST
Máš pravdu, akorát jsem přijel z myčky, vzal jsem to ale jen WAPkou, stejně to bude za chvíli zase zadělaný, ale párkrát za zimu to chce pořádně opláchnout od soli. Tak se měj a snad se nám někdy poštěstí se potkat. 
Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- blazerider
- Pokročilý

jj na rodný město se zanevřít nedá, ale řeknu Ti za ty tři roky co jsem pryč docela změny
Jezdím dá se říct jednou do měsíce, tak si myslím že se jednou zas poštěstí
Jinač tu fotku si tam radši neměl dávat
byl brutálně zas...ej
No a co se týče myček, mě o tom povídej...kolikrát jsem byl dokopanej ho jet umejt když jsem byl v Chomutově....tak jsem s fofíkem zajel na myčku..den to vydrželo, pak sem přejel zpátky domu do Český Lípy a těch 120 km cesty udělalo svý
no já sem u něj hnedka zastavil a fotil sem hnedka přes mobil..a v zádu mám taky klubovku ale bylo to špinavý tudíž k nepřečtení
Jinak sem se pak kolem něj chvilku motal, ostatní kolemjdoucí si vždycky myslej jak kdyby chtěl člověk to auto ukrást
Ale kdyby jen věděli že jde o klubovýho bráchu
Tak zatím čaues a snad někdy..
Jinač tu fotku si tam radši neměl dávat
No a co se týče myček, mě o tom povídej...kolikrát jsem byl dokopanej ho jet umejt když jsem byl v Chomutově....tak jsem s fofíkem zajel na myčku..den to vydrželo, pak sem přejel zpátky domu do Český Lípy a těch 120 km cesty udělalo svý
no já sem u něj hnedka zastavil a fotil sem hnedka přes mobil..a v zádu mám taky klubovku ale bylo to špinavý tudíž k nepřečtení
Tak zatím čaues a snad někdy..