Záhadný pruh na pravém zadním skle - MONDEO
- Rumcajs1
- Test driver
Záhadný pruh na pravém zadním skle - MONDEO
už od chvíle kdy jsem si auto koupil si lámu hlavu s tím, k čemu kruci písek je ten pruh co je na pravým nejzadnějším bočním okýnku u kombika. Ještě jsem to nikde jinde neviděl. Vypadá to, jak ty vyhřívátka na zadním skle, ale nehřeje to. Když se podívám zevnitř, je tam i takovej čudlík a do něj vede drátek. Někdo mi říkal, že prý je to nějaká anténa či co. Auto mám dovoz z Itálie
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Záhadný pruh na pravém zadním skle - MONDEO
Je to sledovač jiných civilizací.Mají Tě neustále pod kontrolou....
Ne,je to anténa pro rádio.Ty máš navi nebo ne?Mě to takhle bylo vysvětleno.Rádio anténa vzadu v okně a prut pro gsm je na střeše....

Ne,je to anténa pro rádio.Ty máš navi nebo ne?Mě to takhle bylo vysvětleno.Rádio anténa vzadu v okně a prut pro gsm je na střeše....
- Rumcajs1
- Test driver
mám rádio bez navi, teda alespon o ní nevím
Mám to obyč rádio jen na kazety a nemám tam ani takovej ten nesmysl na mobil. Ty tam ten pruh máš taky Koto? Já jsem si říkal jestli to třeba není anténa na nějaký AM nebo VKV (nemyslím velmi křehké vztahy, ale velmi krátké vlny
)

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
- Wizzy008
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Je to anténa pro rádio, ale nevím pro kterou variantu. (jestli s navigací nebo nějakou hf)
Mám to na autě taky a bylo tam obyč radio ford 6000. Jo, ten konektor pro tu zadní anténu má opačný konektor (samici), než konektor od střešní antény. Někde jsem viděl foto dorfího rádia, co mělo zezadu dva anténové konektory, jeden normální a druhý opačný, což by odpovídalo. Jestli to někde ještě najdu, plácnu to sem.
Mám to na autě taky a bylo tam obyč radio ford 6000. Jo, ten konektor pro tu zadní anténu má opačný konektor (samici), než konektor od střešní antény. Někde jsem viděl foto dorfího rádia, co mělo zezadu dva anténové konektory, jeden normální a druhý opačný, což by odpovídalo. Jestli to někde ještě najdu, plácnu to sem.
Wagooon (za kormidlem Whiskou Indisponovaný Zazimovaný Zdechlý Yetti)
Focus 1.6 Sigma 2008 kombi silver

Focus 1.6 Sigma 2008 kombi silver

-
- Zkušený
Na střeše je anténa pro FM rádiofrekvenci, případně ta základna (boule na střeše) je ještě GPS modul (u modelu s navi). U prvních handsfree se zabudováním u loketky by v tom měla být ještě telefonní anténa. Info dle Microcatu.
A ta boční je anténa pro AM rádiofrekvenci
A ta boční je anténa pro AM rádiofrekvenci
Ex ST220 model 2004