auto po kuřákovi
- zahys
- Nováček
auto po kuřákovi
Lidi, nemáte někdo zkušenost, jak se zbavit zápachu z cigaret z interiéru, čistil jsem auto vším možným, ale smrad je tam pořád......Díkec. 

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No měl jsem jednou v rukou takový Toledo, připravoval jsem ho na prodej a smrdělo jak zápachem z cigaret, tak po psovi
FUJ:: podle mne většina smradu ulpí v textliích, tzn. nejdřív jsem koupil takovu pěnu, která vytáhne špínu i zápach, a vydrbal s ní úplně všechno - jde to docela dobře, špína slezla, puch nebyl takovej, ale druhej den jsem zase cejtil psa, cigára tolik ne. Nastala tedy fáze II - půjčil jsem si takovej tepovací vysavač na koberce, ale na vodní bázi (propere koberec nebo potah a pak z něj tu špinavou vodu zase vysaje), dal do toho pořádnou dávku šampónu, kterej ti k tomu daj, a vysál celé auto včetně stropního čalounění (zde bacha, moc to nenamočit, pak se může svraštit) a auto vonělo jak z reklamy...
Zároveň s tím zmizely úplně všechny zbylý fleky, který tam zůstaly po tý pěně
Takže asi takhle, půjčení vysavače na 1 den stálo asi 400,- - za ten šampó asi dalších 60 korun, ta pěna stála cca 120,- Kč

FUJ:: podle mne většina smradu ulpí v textliích, tzn. nejdřív jsem koupil takovu pěnu, která vytáhne špínu i zápach, a vydrbal s ní úplně všechno - jde to docela dobře, špína slezla, puch nebyl takovej, ale druhej den jsem zase cejtil psa, cigára tolik ne. Nastala tedy fáze II - půjčil jsem si takovej tepovací vysavač na koberce, ale na vodní bázi (propere koberec nebo potah a pak z něj tu špinavou vodu zase vysaje), dal do toho pořádnou dávku šampónu, kterej ti k tomu daj, a vysál celé auto včetně stropního čalounění (zde bacha, moc to nenamočit, pak se může svraštit) a auto vonělo jak z reklamy...
Zároveň s tím zmizely úplně všechny zbylý fleky, který tam zůstaly po tý pěně
Takže asi takhle, půjčení vysavače na 1 den stálo asi 400,- - za ten šampó asi dalších 60 korun, ta pěna stála cca 120,- Kč
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Ahmed
- Test driver
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
Re: auto po kuřákovi
jelikož se ten smrad drží nejvíc v sedačkách doporučuju koupit sedačky zcela nové.zahys píše:Lidi, nemáte někdo zkušenost, jak se zbavit zápachu z cigaret z interiéru, čistil jsem auto vším možným, ale smrad je tam pořád......Díkec.

-
- Nováček
tepovani
Vidim sice rok stare vlakno, ale dám to sem
Moje auto smrdelo fakt nechutne. Ackoliv jinak jako nové, ten nikotin tam byl proste zazraný. Nechal jsem dat vytepovat cely interier a je to super. Uz vubec nic necejtim. Tepovani stalo 1500,- (bylo to asi nejake luxusnejsi autokosmeticke centrum). Precijen Bugatti Veyron tam vedle myho fokusaka asi nebyl zaparkovanej nahodou
))

Moje auto smrdelo fakt nechutne. Ackoliv jinak jako nové, ten nikotin tam byl proste zazraný. Nechal jsem dat vytepovat cely interier a je to super. Uz vubec nic necejtim. Tepovani stalo 1500,- (bylo to asi nejake luxusnejsi autokosmeticke centrum). Precijen Bugatti Veyron tam vedle myho fokusaka asi nebyl zaparkovanej nahodou

- max07
- Nováček
Tak to já mam taky auto po kuřákovi, auto bylo v čistírně za 1400 mi to tepovali horkou párou. Strop, sedačky prostě celej vnitřek. Makali na tom skoro 4 hodiny. Auto první týden vonělo pěkně.Asi po týdnu to stejně začalo být opět cejtit. Ne už tolik ale pořád to troch smrdí. Hlavně když je to vyhřátý od slunka. Nechal jsem si pak ještě vydezinfikovat klimu ale tím to nebylo.Tak nevim co s tím. Dalších 1400 do toho dávat nechci.Reklamovat
Účtenku ještě mam.

Focus 2024 MK4.5 1.0 mHEV 92kW
bylo
Focus 6/2005 1.6 Ti-VCT Ghia 85kW
bylo
- racetiger
- Junior
max07 píše:.Reklamovat![]()
![]()
![]()
To je jasny reklamuj to a pokud ti to neuznaji tak volej Novu!!! To pomuze.
Je mi lito pokud jsi to s tou reklamaci myslel vazne.
- killerhammer
- Test driver
podla mna to musis vytepovat viackrat. ked ti to prvykrat dost pomohlo. asi to mas zazrate viacej. zo 2-3 krat to daj este vytepovat, vzdy po nejakom intervale napr kazdy mesiac.
tak isto sa tepuju aj zanedbane koberce, raz ti to prejdu tym vysokotlakovym tepovsacim vysavacom, je to uplny zazrak, ale nasledne odporucia dalsie tepovanie o 3-4 tyzdne
tak isto sa tepuju aj zanedbane koberce, raz ti to prejdu tym vysokotlakovym tepovsacim vysavacom, je to uplny zazrak, ale nasledne odporucia dalsie tepovanie o 3-4 tyzdne

- marras
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem auto kupoval po kuřákovi, po koupi nechal namokro vyčistit a asi 2 týdny po čištění ještě auto vonělo. Pak se opět začel probíjet nikotin a mě to docela s..lo. Hlavně jak bylo na slunci tak v něm byl kvalitní puch
Trvalo rok než vyvětralo, ale ted už je to v pohodě.
Jinak před měsícem jsem opravoval zámek na zadních dveřích a jak jsem sundal obložení, tak zevnitř ta "dřevotříska" byla ještě pěkně načuchlá. Sekal bych ruce huličům v autě 

Ford Focus kombi 1.8TDCI 74kW, 6/2004
Opel Corsa 1.0, 3dv. nákupní taška manželky
Opel Corsa 1.0, 3dv. nákupní taška manželky
- killerhammer
- Test driver
ja by som take ani nekupil 

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já bych kouření povolil jenom na jednostopých vozidlech 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Anndy
- Test driver
tam je to tiez ale nebezpecne... stratis na vrchole balanc a si v ...
- max07
- Nováček
To jo nekupil. Ja to kupoval jako nekuřácké auto. Problém je, že byl asi před prodejem v autě puštěnej ionizátor vzduchu. Protože auto vonělo krásně novotou. CCa 3 týdny. Aspoň tak dlouho jsem žádný nikotin necítil. Máte někdo v autě ionizátor vzduchu?killerhammer píše:ja by som take ani nekupil
Třeba tohle

http://www.autodoplnkyfro.cz/ioniztor-v ... 10523.html
nebo
http://www.extraceny.cz/cistic-vzduchu- ... em-gh2110/
Focus 2024 MK4.5 1.0 mHEV 92kW
bylo
bylo