Už jsem to okrajove resil v jinem tematu, ale nic moc a byl to spis OT.
Nedavno jsem zjistil, ze mi piska zadni prave kolo. Hodil jsem to na hever, sundal trmen a zjistil, ze jedna desticka je uplne sjeta az na kov. Pritom jsem jeste zjistil, ze jeden vodici cep brzdoveho trmenu byl zasekly (nenamazany), takze jsem ho namazal, koupil nove desticky a myslel, ze bude vse ok. Piskani prestalo, ale dal jsem to kontroloval a prisel jsem na to, ze po ujetych 30km je trmen tak horky, ze na nem neudrzim ruku a od kola jde horko. Takze jsem to znovu rozebral, sundal jsem trmen a slapl na brzdu, abych prisel na to, jak je na tom ten pist. Ten normalne vyjel, ale zpatky se mu vubec nechtelo (mam za to, ze u starych aut se to dalo zamacknout pouze rukou) a pri otaceni s nim jsem slysel kovove zvuky (skripani kovu o kov). Nakonec jsem ho tam nacpal zpatky. Pak jsem jeste zjistil, ze mam na poklicich nejakej sajrajt olejovej, takze asi brzdovou kapalinu. Dle meho to teda vypada, ze budu muset koupit novej trmen. Nebo se s tim da jeste neco delat? Za asi 3400,- se da koupit novej u Elitu viz http://www.elitecat.cz/Default.aspx kod 850.212578 . Je to vsechno, co mam koupit, nebo s tim souvisi jeste neco jineho? Diky za rady
EDIT: u Elitu to nemaj a ani mit nebudou, ma nekdo napad, kde to sehnat? Prodaj mi to primo u Fordu jen tak?