Prosím o Vaši zkušenost:Je autoradio do FoFo II " Ford Sony - CDX-FS214 " lepší než "Ford 6000 CD" ? Pouze vím,že Sony hraje MP3, a prý nemá na světle čitelný display.
Je-li Sony lepší,tak proč?
Dík.
Audio do FoFo II "Sony - CDX-FS214 " versus"Ford 6000 CD
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Audio do FoFo II "Sony - CDX-FS214 " versus"Ford 6000 CD
Naposledy upravil(a) Ada dne 28.08.2008 21:51, celkem upraveno 1 x.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio
Nieco malo tu: http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... hilit=sony.
Okrem toho ze lepsie vyzera, cita mp3, tak hlavny rozdiel je v zosilovaci, ma ho silnejsi. Cisla teraz netrepnem, ale o dost
Ta zla viditelnost na slnku je jedine minus, ale extra mi to nevadi, cumim na cestu
Okrem toho ze lepsie vyzera, cita mp3, tak hlavny rozdiel je v zosilovaci, ma ho silnejsi. Cisla teraz netrepnem, ale o dost

Ta zla viditelnost na slnku je jedine minus, ale extra mi to nevadi, cumim na cestu

- pipin
- Nováček
Re: Audio do FoFo II "Sony - CDX-FS214 " versus"Ford 6000 CD
Měl jsem možnost porovnat u prodejce obojí a musím říci že jsem se jednoznačně musel rozhodnout pro Sony. Nejsem žádnej diskofil ale rád si poslechnu muziku a to rádio hraje opravdu o poznání lépe. Je pravda ,že 6000 byla limitovaná pouze čtyřmi repro ale více k tomuto rádiu nenabízí.Co se týká čitelnosti displeje už jsem to tady někde presentoval. Tohle mě opravdu dost štvalo a tak jsem tomu věnoval čas a řešení existuje.Je to řešení které provede přímo autorizovaný servis a tudíž nemá vliv na záruku. Po ůpravě svítí displej jasněji při jízdě ve dne při poloze spínače světel na denní svícení. Při přepnutí na noční svícení se jas zmírní a takhle by to mělo fungovat . To,že ford tuto funkci neaktivuje automaticky nechápu. Pokud by měl někdo zájem mohu poskytnout dlší info. Funguje to bezvadně a čitelnost displeje je i za slunce bezproblémová. Jas rádia ve dne odpovídá jasu aut. klimy pod ním.
Ford C Max 1.8 TDCI