ST, RS v inzerátech
-
- Nováček
Re: ST, RS v inzerátech
Díky za postřehy, Lpg bych do ST dávat taky nemusel, ale když už tam je, tak proč ne...
S tím Keyfree to je zajímavý postřeh... Majitel mi po telefonu říkal něco o nějaké kočce a trošku horším laku na nárazníku, tak aby se z toho spíš nevyklubala pořádná kráva a auto skoro po totálce...
Bohužel mám omezenej rozpočet a ještě čekám na prodej Superba (http://auto.bazos.cz/inzerat/7805279/Sk ... i-96kW.php). Majitel výše zmíněného ST mi ale nabídl možnost výměny s mým doplatkem, což by pro mě bylo zajímavé...
S tím Keyfree to je zajímavý postřeh... Majitel mi po telefonu říkal něco o nějaké kočce a trošku horším laku na nárazníku, tak aby se z toho spíš nevyklubala pořádná kráva a auto skoro po totálce...
Bohužel mám omezenej rozpočet a ještě čekám na prodej Superba (http://auto.bazos.cz/inzerat/7805279/Sk ... i-96kW.php). Majitel výše zmíněného ST mi ale nabídl možnost výměny s mým doplatkem, což by pro mě bylo zajímavé...
Felicia > Puma > OI > Superb > TT > Mondeo ST220
Mezitím voňavky Ford Probe > Škoda Felicia Pick-up FUN > Chrysler LeBaron
Mezitím pracanti/vtípky Favorit Pick-up > Rapid > Trabant > 105 užovka > Favorit > Felicia
Mezitím voňavky Ford Probe > Škoda Felicia Pick-up FUN > Chrysler LeBaron
Mezitím pracanti/vtípky Favorit Pick-up > Rapid > Trabant > 105 užovka > Favorit > Felicia
- Marťas
- Test driver
...mozna se ho potrebuje za kazdou cenu zbavit - ale mozna jen spekuluju
Kazdopadne opatrne

Kazdopadne opatrne

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam jednoho znameho ten shani nejake TDI/TDCI , byl tu na jednoho focuse ale ten se mu zdal maly , tak jsem mu volal a rikal ze o tom popremysli (takze bych to mozna taky vymenil ) , a s rozpoctama , ja jsem na tom mem ST delal tycky rizeni , jedno lozisko , jeden cep na rameni ( tudiz cele rameno ) , geometrii , je to po servisu , nove obuti , nechal jsem opravit oderky na kolech , vymenil odrene mrizky atd atd , a pokud koupis neco pred servisem tak stejne do toho min 15-20000 vrazis .sekec píše: Bohužel mám omezenej rozpočet a ještě čekám na prodej Superba (http://auto.bazos.cz/inzerat/7805279/Sk ... i-96kW.php).
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Jirbor
- .
je to jednoduché nafta patří na pole a plyn do sporáku... není nic lepšího než cítit tu vůni benzínu než zavřeš vrata od garáže...sekec píše:Ahoj, rád bych si koupil eSTéčko a dle inzerátů vypadá schopně tady toto:
http://ford.sbazar.cz/ford-focus-ii-st- ... 88693.html
Co si o tom myslíte?

Každopádně za podívání nic nedáš. Ta výbava není špatná, s tím keyless je to pravda na pravých dveřích to opravdu vidět není. Rozhodně nedoporučuju se unáhlit. Mohlo by Tě to stát hodně nervů a peněz a jak sám říkáš moc jich nezbude.
Auta byli a auta budou a kdo si počká ten se dočká. Ja vybíral skoro rok a když už jsem měl vybráno dalšího skoro půl roku jsem čekal na tu správnou cenovku. A skoro po roce vím že se to vyplatilo

Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- karel_st170
- .
přesně jak píšeš ....kdo si počká ten se dočká...
Jinak foki má pravdu s tím autem.....bylo to na předek a na bok bourané....jde o to jak je to opravené....
A špatný lak bude asi protože lakýrníkovi se to moc nepovedlo...
A nevím zda je férové auto opravit a ošidit ho o kliku s keyfree a možná o další věci....
No nevím asi proto ho už prodává dlouho a bez uspěchů.....a to je o oranžové zájem a všechny co byly na prodej a co za něco stáli jsou už pryč.... 

Jinak foki má pravdu s tím autem.....bylo to na předek a na bok bourané....jde o to jak je to opravené....

- Jirbor
- .
Je li to jak píše Karel ST170 na ten inzerát rychle zapomeň a hledej jinde. Nesolidní jednání a bídná oprava jsou zárukou výborného prodeje nicméně velmi špatné koupě a bohužel Ty jsi kupující!!!
Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
co si vybavuju tak byla nafoukla strecha a na hrane zadniho blatniku optiskla hasicska hydralika jak asi pacily dvere - pres prah byl dany novy prazek a jine oranzove dvere ale bez keyfree .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8480806
Pánové, co vy na to? Vypadá hezky i když nemá xenony a digi klimu...ale ten nájezd se mi nezdá....aby to nebyla nějaká totálka...
Pánové, co vy na to? Vypadá hezky i když nemá xenony a digi klimu...ale ten nájezd se mi nezdá....aby to nebyla nějaká totálka...
Byl:
FF ST 2009 5DV (white), bluefin, RS clutch + Quaife LSD, Bilstein B6, Powerflex full front.
FF ST 2009 5DV (white), bluefin, RS clutch + Quaife LSD, Bilstein B6, Powerflex full front.
- Jirbor
- .
No nevím nevím ta cena je dost nízko, a kilometry možná sedí jestli to stálo někde rok po totálce, a je to i cizina takže kdo ví.
- spoofan
- Zkušený
co tak tohle?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8337600
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8337600
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
- Anduril
- Test driver
O tom se tu pise uz pekne dlouho.
- spoofan
- Zkušený
-
- .
To bíle se řešilo na straně 55...
A to modré, no každopádně vypadá dost podezřele... Nebo zapomněl u nájezdu ještě jednu nulu a u ceny se taky trochu spletl, když se podívám za kolik se prodívají auta po faceliftu, mohl 3jku na začátku nahradit uplně v pohodě za 4
Něco tu smrdí...
A to modré, no každopádně vypadá dost podezřele... Nebo zapomněl u nájezdu ještě jednu nulu a u ceny se taky trochu spletl, když se podívám za kolik se prodívají auta po faceliftu, mohl 3jku na začátku nahradit uplně v pohodě za 4

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jedno ST200 kombi
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/8368089
Vypadá zachovale, jak zvenku, tak zevnitř. Jenom ta cena je možná až podezřele nízká.

Vypadá zachovale, jak zvenku, tak zevnitř. Jenom ta cena je možná až podezřele nízká.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)