blikání kontrolky žhavicích svíček při jízdě, konec jízdy
- pucini
- Nováček
Re: blikání kontrolky žhavicích svíček při jízdě, konec jízdy
tak to by som aj ja rad videl u nas nove za cca 200 € prisiel som do jednej mototechny a tam mi vravi chlapik ze 420 € hmmm no ma skoro posadilo,,,,,, drazoba je to riadna,,,, mam jednu technicku otazku. Ako je to z repasovanými vstrekovacmi ?????
* Focus combi
* 1.8 TDCI, 74 kW
* 2003
* 1.8 TDCI, 74 kW
* 2003
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
richisan píše:nove za 210 evri?
je to vymenným zpsobem takze asi repasovane ale kdo vi jak se to dela tak zustane jen obal vse ostatni je nove .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pucini
- Nováček
no jj tak aj ja som si dal robit,,,, ostane len ten obal a ostatne tie casti sa davaju nove,,,, no hadam ked to pojdem zajtra zobrat svoj FOFO tak to bude vsetko ok a uz ho prezeniem tak ako sa ma,,,,,,,,
* Focus combi
* 1.8 TDCI, 74 kW
* 2003
* 1.8 TDCI, 74 kW
* 2003
-
- Nováček
tak já měl ten samej problém ,ale v horší variantě. začala blikat kontrolka žhavení ztráta výkonu a zhasl motor. Diagnostika- vadné vstřika a nakonec i čerpadlo. Paráda za 50.000,-
- TDCISilver
- Nováček
Zkoušel jsi vyloučit závadu s tím čidlem polohy vačkového hřídele jestli nenastala někdě chyba?milansputnik píše:tak já měl ten samej problém ,ale v horší variantě. začala blikat kontrolka žhavení ztráta výkonu a zhasl motor. Diagnostika- vadné vstřika a nakonec i čerpadlo. Paráda za 50.000,-
Aby se potvrdilo vadné čerpadlo a všechny trysky.

- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 7&start=15
btw. u mna su zevraj vstreky aj cerpadlo ok, tak idu hladat inu chybu...no som zvedavy jak dopadnu
btw. u mna su zevraj vstreky aj cerpadlo ok, tak idu hladat inu chybu...no som zvedavy jak dopadnu
- TDCISilver
- Nováček
Přesně víc zdrojů víc informacííRusty-DC píše:http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 7&start=15

-
- Nováček
Odvezl jsem auto do forda a tam udělali diagnostiku-malej tlak paliva, udělali zkoušku přepadu nafty a skoro všechna nafta šla zpět, takže vstřiky kaput. Auto už ani nešlo nastartovat. Odeslali se do Prahy na zkušebnu, kde mi zdělili, že všechny čtyři vstřiky jsou vadné a že v nich byli nalezeny malinké šponky, které jsou z čerpadla. Bylo mi zděleno, že mi nebude uznána záruka na vstřiky, když mám v protokolu doporučenou výměnu čerpadla tak co má člověk s tím dělat.
- TDCISilver
- Nováček
Ještě malá otázka můžu se zeptat jakou pumpu jsi používal prostě kde jsi tankoval a kolik jsi najel km ty osobně s tím autem?milansputnik píše:Odvezl jsem auto do forda a tam udělali diagnostiku-malej tlak paliva, udělali zkoušku přepadu nafty a skoro všechna nafta šla zpět, takže vstřiky kaput. Auto už ani nešlo nastartovat. Odeslali se do Prahy na zkušebnu, kde mi zdělili, že všechny čtyři vstřiky jsou vadné a že v nich byli nalezeny malinké šponky, které jsou z čerpadla. Bylo mi zděleno, že mi nebude uznána záruka na vstřiky, když mám v protokolu doporučenou výměnu čerpadla tak co má člověk s tím dělat.

-
- Nováček
Auto mám od kamaráda, je koupeno v ČR a má najeto poctivých 201.000km za 5let z toho já 60.000 za 2 roky.. Tankování je stále jinde. Jelikož přidávám stejně aditiva tak nemyslím, že by to bylo naftou.
-
- Nováček
jjj..je to snímač váčkové hřídele, ale auto je už měsíc v servisu, protoža tenhle blbý díl není nikde k dostání 

Vojta
Focus 1.8TDCi 85kW r.v.2001
Focus 1.8TDCi 85kW r.v.2001
- TDCISilver
- Nováček
To že není k dostání je divný,ten můj snímač mněli skladem (na počkání) a pro kamaráda jsme čekali 2 dny.vojtitisek píše:jjj..je to snímač váčkové hřídele, ale auto je už měsíc v servisu, protoža tenhle blbý díl není nikde k dostání
Je fakt že ho mněli jenom origo FORD (druhovýroba,KELLY,ELIT.... nebyla) a ty zásobujou 2x týdně a zboží je pak u zákazníka v úterý nebo ve čtvrtek ke plné spokojenosti

-
Měl jsem problém s autem když jsem jel a chtěl přidat tak mě trvalo asi cca 2-3sekundy než motor reagoval, potom se po chvíli rozblikala kontrolka žhavení a motor vypnul,po novém nastartovaní chvílí klid ale zase po ujetí cca 5km znovu trvalo to asi 15km než jsem se dostal do servisu, bylo to v sobotu zavřeno, takže jsem musel čekat do pondělí než mě řeknou duvod problému Rakousko, volali mě ze servisu, totálně zasraný filtr Delphi po 30 000km většinou tankováno v CZ jen Agip, Benzina, Slovnaft, okamžitá výměna filtru čištění nádrže a hadic, nové čidlo vačkové hřídele, auto teď šlape jak hodinky hned jsem mu naložil jelo 190km/h po němec. dálnici dobrých 100km München - Garmisch,celková cena opravy byla 226,- EURO žádné čekaní na díly oprava hned,jen práce stála 106 EURO a šéf Mechanik říkal netankovat v CZ, ŠPATNÁ NAFTA takže i když jsem pravidelně dával čistič na vstřiky a čerpadla tak i to moc nepomohlo, dávejte pozor co tankujete, dobře že už dobrého půl roku bydlím v Německu tak doufám že se to nebude opakovat,naposledy jak jsem tankoval v CZ spol. SLOVNAFT tak od té doby to dělalo asi před 2měsíci to už byl asi vrchol kvalitní nafty, tak se mějte
-
- Test driver
Já myslel, že filtr se mění olejem, tj. po 20 tis. km nebo 1x ročně.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
palivovy je kazdých 60000km .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých