tak teď jsem mluvil s paní nebo slečnou Šimkovou a chatka č. 24 je m o j eAberF píše:Čau, zkus se mi prosím taky zeptat na číslo chatky ať vím kde budu bydletSkubi píše:no já ještě nevím, jestli je ta chatka moje, slečna nebo paní co je furt někde, se ještě neozvala![]()
![]()
Je to rezervované na jméno Sedlák. Díky
a já myslel, že budeme hrát spořádané taťky od rodinbofi píše:Koukám , že se tady schyluje k velké blící akci .Chci vás jenom upozornit , že já sí s tím "vrchním" vyměšováním vystačím úplně sám .Ale samozřejmně spolupráci se nevyhýbám .
Zasedací pořádek je hustej a aspoň to nebude k nikomu dalekoBoban píše:Tak zasedací pořádek už se nám rýsuje24ku má Skubi 25ku mám já 26ku má AberF . Myslím si, že téma by sme se měli držet přece asi víc a zvrtnutí nechat až na tu Křivonosku
AberF píše:Zasedací pořádek je hustej a aspoň to nebude k nikomu dalekoBoban píše:Tak zasedací pořádek už se nám rýsuje24ku má Skubi 25ku mám já 26ku má AberF . Myslím si, že téma by sme se měli držet přece asi víc a zvrtnutí nechat až na tu Křivonosku
![]()
Akorát nevim jestli pojedu protože do mě Damon firt šije kvůli těm Postupicím![]()
si to tak neber, to je jen jeho bledá závist, že taky nemohlAberF píše: Zasedací pořádek je hustej a aspoň to nebude k nikomu daleko![]()
Akorát nevim jestli pojedu protože do mě Damon firt šije kvůli těm Postupicím![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů