Musím se něčím maskovat...bofi píše:Danečku , žebys ještě zrušil to oznámeníčko cos nám tady minule ukazoval?Dany píše:Dobře bofíčku, dám ti na sebe telefoneček a můžeš mi to šeptat do ouška

romosch píše:To BOFI: to už jsi změnil názor?
Pavelk:
takže jesti chcete někdo navštívit HOMO-CHAT tak vás srdečně zveme Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
dnes už jsme skončili ale příště vás čekáme
PA
Bofi:
Ty si ale debil
Dany píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám před svatbou a rodiče už zaplatili hostinu, takže na to taky seru...
bofi píše:Už s tím tady taky končím , bo si o mně manželka bude myslet , že jsem se po tolika letech změnil.Ale vy kluci klidně pokračujte , dobře se na to kouká
romosch píše:No mě Bofi potěšuje skoro každý den nějakým tím mejlemDany píše:Bofi, kua už si mě dlouho nepotěšil nějakým emailem, jsem sakramensky zvědav, co to bude příště![]()
![]()
![]()
A je pravda že poslední dobou přiostřuje.![]()
![]()
![]()
Kua holky, nebuďte krávy a pošlete taky nějakej "ostrej" mejl do Práglu!!!!!!Skubi píše:no taky jich mám dost v záloze![]()
![]()
Vraťme se k tématu : já už poslalRadek 1.8 16V píše:romosch píše:No mě Bofi potěšuje skoro každý den nějakým tím mejlemDany píše:Bofi, kua už si mě dlouho nepotěšil nějakým emailem, jsem sakramensky zvědav, co to bude příště![]()
![]()
![]()
A je pravda že poslední dobou přiostřuje.![]()
![]()
Kua holky, nebuďte krávy a pošlete taky nějakej "ostrej" mejl do Práglu!!!!!!Skubi píše:no taky jich mám dost v záloze![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti