..no,aj ja som kupil teraz 17" disky a su na nich zoslahane pneu znacky dexisjimi-m píše:No jde, o to, ze jsem ta kola uz tak koupil.....musim na nich chvili jezdit nez koupim nove gumy.....

tak toto je extrem..ak ta zastavia zelení, myslim, že to mozu považovat za nebezpečnu zavadu a nedovolit ti pokracovanie v jazde, alebo nebodaj aby si mal buračku a niekto to nafotil..jimi-m píše:No jde, o to, ze jsem ta kola uz tak koupil.....musim na nich chvili jezdit nez koupim nove gumy.....
štastný to človekzirafak píše:..no,aj ja som kupil teraz 17" disky a su na nich zoslahane pneu znacky dexisjimi-m píše:No jde, o to, ze jsem ta kola uz tak koupil.....musim na nich chvili jezdit nez koupim nove gumy.....a tak jazdim radsej na zimakoch,ale uz dnes budu nove Bridgestonky
![]()
Ukazkove rozmeryjimi-m píše:Vsak ja nemam na kazde naprave jina kola, vsechny jsou 7x15 jen s tim, ze predni maji 195x50x15 a zadni 205x55x15chmelko píše:počkaj..nemyl si ine gumy, ako značka, vzorek na naprave...
ale nikde v technicaku nemas napísane, v predu 16" vzadu 17" toto by fakt neprešlo
sorry, len som videl 205 a nenapadlo by ma, ze to su len 15" fakt mimo rozmer..aj rozmer kola 7Jx15 je uplne mimozirafak píše:Ukazkove rozmeryjimi-m píše:Vsak ja nemam na kazde naprave jina kola, vsechny jsou 7x15 jen s tim, ze predni maji 195x50x15 a zadni 205x55x15chmelko píše:počkaj..nemyl si ine gumy, ako značka, vzorek na naprave...
ale nikde v technicaku nemas napísane, v predu 16" vzadu 17" toto by fakt neprešlopresne pre Focus
![]()
viz Vyhláška Ministerstva dopravy o schvalování technické způsobilosti a technických podmínkách provozu silničních vozidel na pozemních komunikacích č. 102/95 Sb., § 37.jimi-m píše:Ale vzdyt neni zakazane mit na aute rozdilne gumy, jen musi byt na jedne naprave vzdy stejne, ne? Vim, ze to nejsou gumy nejvhodnejsi, ale uz mam vyhlidnute nove....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host