Jaké kryty kol (poklice)

Prostě vše kolem kol.
Odpovědět
Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 10.12.2007 17:33

Bill98 píše: Jen jsem vyjádřil názor.

PEACE :-)
Jojo,proto je to tu diskuzní fórum.To já taky.Ale kdyby náhodou Jožin koupil moje poklice,tak bych se naštval :lol: :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 10.12.2007 20:23

Myslím, že nikdo tady z nás nechce moralizovat. A myslím, že je to především proto, že nikdo z nás na to tady nemá právo (soudit jednání druhých). Takže je to jen a pouze o vyjádření svého vlastního názoru. Ten můj je prostý. Diskuze, kterou tady vedete je diskuze o obchodu. Je to věcí nabídky a poptávky jako se vším. Poklice se budou prodávat (krást) dokud je bude někdo chtít kupovat. Až je nikdo kupovat chtít nebude, nebudou se ani krást. Nebude pro to důvod. Je to úplně jednoduché a není třeba za tím hledat nic jiného. Jediné, co je z toho potřeba vynechat, je pocit pro dobro své vlastní osoby. Když je nekoupím já, koupí je za pět minut jiný? To jistě ano, ale patří to sem vůbec? Když je koupím já, ano dobře moje věc, já se budu pak zpytovat svému svědomí. Když je koupíš Ty, je pak Tvým problémem si to ospravedlnit. Každý má volbu, jakou roli v tom sehraje, sám za sebe a hlavně sám před sebou. Tak proč o tom diskutovat. Je to zbytečné, protože je to věc naprosto jasná. Koupíš kradené? Pak přispíváš na stranu vah, že se budou dál krást. Nekoupíš, pak přispíváš na stranu vah, kdy se krást přestanou. A k čemu přispěje soused už mě osobně nezajímá. :wink:

Mimochodem (a vím, že kdyby se tu každý s každou kravinou, co si koupí rozepisoval, tak to za chvíli bude galimatyáš a ne fórum, ale nemohu si pomoct :oops: ), konečně jsem vybrala a objednala poklice a teď už jenom čekám skoro zbožně na zprávu z domova, že balík je na poště. Mám z toho radost. Tak NATE, kousek z ní každému z vás posílám vzdušnou poštou.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 12.12.2007 14:23

Ach jo....akorát z toho mám blbej pocit! :(
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 12.12.2007 14:47

TobiZC: wau, ať vlezu kamkoli, všude je od tebe slohovka 8O nic proti,ale přesně tento příspěvek je možné chápat jako moralizování... :?

jinak já si už taky objednal a doufám, že přijdou dřív než bude Bílovecký srázek :twisted:
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
Obrázek

byla: Ford Focus 1.4 16V Zetec rv.10/98, hatchback, červená beruška - Respect!
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 12.12.2007 15:04

FOCKI píše:TobiZC: wau, ať vlezu kamkoli, všude je od tebe 1-slohovka 8O nic proti,ale přesně tento příspěvek je 2-možné chápat jako moralizování... :?
1 - jsem si toho plně vědoma a mám v úmyslu to změnit.
2 - právě pro to, že mi bylo jasné, že to tak v psaném slovu nejspíš vyzní jsem napsala přímo, jasně a jednoznačně "Myslím, že nikdo tady z nás nechce moralizovat. A myslím, že je to především proto, že nikdo z nás na to tady nemá právo (soudit jednání druhých). Takže je to jen a pouze o vyjádření svého vlastního názoru. Ten můj je prostý. " ...takže se to nepokoušej prosím převracet. Díky. :wink:
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 12.12.2007 15:37

2.- přijde mi to spíš jako: ,, káže vodu, pije víno... samozřejmě je to jen můj názor, se kterým nemusí nikdo souhlasit :wink:
co se týče č1- sama říkáš pokud se tady bude každý rozepisovat, bude z toho g... pak se utvrzuju v bodě č. 2

každopádně já se nebudu rozepisovat, protože je to vlákno o poklicích :wink:
Obrázek

Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 12.12.2007 15:59

V bodě číslo 1 máš naprostou pravdu a já to hodlám změnit. :wink: V bodě číslo 2 mám pocit, že se velmi velmi mýlíš a žádám Tě aby jsi si přečetl moje příspěvky znovu a pozorně. :wink:
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 12.12.2007 16:02

Tak se nehádejte....já neměl napsat jak jsem je koupil, ale jen že jsem je koupil a byl klid. 8)
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 12.12.2007 16:05

TobiZC klidně piš, já čtu tvoje příspěvky rád :)
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taspy » 12.12.2007 16:32

Když už se tady teda řeší zda nákup kradených poklic nebo ne,tak by jste měli zvážit víc faktorů než jen svědomí! Pokud člověk má peníze tak si může dovolit kupovat nové věci bez výčitek svědomí,ale pak jsou lidé co musí živit rodiny a musí obracet každou korunu! Sahněte si všichni na svědomí,něco moc potřebujete a nechce se vám za to dávat tolik peněz,protože je radši dáte za něco pro dítě nebo rodinu a pak přijde někdo a nabídne Vám tu věc co potřebujete za super peníze, šahněte si na svědomí,myslím, že většina by neváhala a tu věc vzala a pokud ne,tak by ho další dny místo výčitek trápilo,že byl tak blbej a nechal si ujít tu šanci a nekoupil to! Tím nechci říct, že to podporuji,ale je to prostě tak, bylo to tak vždycky a vždycky to tak bude. To bychom pak nemuseli jezdit auty,abychom ty zloděje nelákali, tím tomu přec taky zabráníme, budeme všichni jezdit vlakem a přestanou se krást auta :lol: :lol: :lol:
To byjste nikdy nesměli nic koupit v bazaru, v podstatě ani auta,protože to všechno může být kradené!

Asi si spoustu z vás tímto příspěvkem proti sobě poštvu, ale doufám, že se najdou i tací,co budou souhlasit! A myslím, že je tady spousta lidí co kradenou věc koupila ať už vědomě či ne! Jasně,že až jednou najdu auto na špalkách tak mě šlehne a tomu týpkovi bych usekala ruce,ale stejně tak vím, že pokud mi někdo nabídne něco co chci za super cenu,tak o tom budu uvažovat!

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 12.12.2007 16:38

Mno, taky je ale třeba mít na paměti to, že pokud kupuju vědomě nebo i nevědomě ( což se taky může přihodit) kradenou věc, tak pokud pacholíka chytnou a vyžvaní komu kradenou věc prodal, nebo se dopídí, že kradenou věc mám já, tak o tu věc samozřejmě přijdu a nemám ani věcičku ani penízky. Pokud je to věc větší hodnoty, tak si taky můžu přivodit trestní stíhání - ať už jsem o tom věděl nebo nevěděl. :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taspy » 12.12.2007 16:48

Mám na mysli samozřejmě drobnosti a věci menších hodnot jako jsou třeba zrovna v uvozovkách ty poklice o kterých se mluví ,jasně, že drahou věc bych kradenou v životě nekoupila! Věci nad pět tisíc si opravdu raději koupím v krámě se zárukou a klidným svědomím,ale třeba koupit kradený parfém mi zas takový problém nedělá :oops:

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 12.12.2007 16:52

Taspy: :lol: :lol: :lol: 8O Sice je to už úplně OUT, ale to bych taky neriskoval, páč vůbec nevíš jaký sajrajt tam kdo nalil a co si tím můžeš přivodit. Třeba nějaký slušivý ekzém nebo něco horšího. Já bych to tedy neriskoval a to ani u stánků micubiši :lol:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 12.12.2007 16:59

Taspy to spíš myslela tak, že klidně koupí kradený originál, ne pochybné věci od pochybných dealerů jiné pleti :wink: je běžná věc, že se vykrádaj kamiony, které převážejí zboží ale klidně i sklady, obchody.... a pak se to nabídne dál přes známé. jasně, že pokud se přijde na původce a další řetezec, je nutné počítat s postihem.. :wink:
Obrázek

Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 12.12.2007 17:28

je to velmi citlive tema...
ale ja jednoznačne nechcem nič, čo viem, že tato vec ho urobila neštastným, niekto mu ju ukradol...ak su to take veci, ktore sa stratia a majitel na to neprijde, alebo prijde niekde pri ročnej inventure mi nevadia..
ale ešte raz, nechcem nič od nikoho, čo viem, že ten človek tu vec postrada, nemohol by som sa na seba pozriet do zrkadla..tot moj nazor

Odpovědět

Zpět na „Focus - pneumatiky a disky“