S chybou P0420 bojuju už asi měsíc, uvidíme koho to přestane bavit dřív, jestli auto rozsvěcet kontrolku nebo mně jí zas zhasínat. Je to tak každých 500-1000 km. Kup si OBD-II diagnostiku z Číny, dneska stojí kolem pětikila, a můžeš si to zhasínat sám i třeba z telefonu (sw OBD Gauge třeba). Katalyzátor bych řešil teprve až neprojdu přes emise.Twisster píše:Na diagnostiku pojdem ale myslím že to bude kat lebo už na emisiach som s tým neprešiel mal som vysoké HC technik hovoril že to je kat. Tak uvidím č povie diagnostika.
Aha, jen jsem to zběžně pročetl a nevšiml jsem si že jsi neprošel. Uvidíme, spoléhám že bych ještě s odřenýma ušima mohl projít. Zajímalo by mě čím se řídí rozsvěcení kontrolky, jestli musí nasbírat dostatek měření mimo toleranci nebo stačí jen jedno. Vypozoroval jsem že se kontrolka rozsvítí když s ne úplně ohřátým motorem podráždím plyn víc než je zdrávo. Každopádně napiš na kolik tě nakonec vyšel a jestli po výměně už byly emise ok.Twisster píše:Ved ja som u cez emisie neprešiel a kontrolka mi včera sama prestala svietiť tak uvidím či sa zase rozsvieti..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host