FoFo II, radio SONY a USB vstup
- Anduril
- Test driver
Re: FoFo II, radio SONY a USB vstup
Bude to fungovat na Sony radiu, protoze se samotnym radiem to vlastne nema vubec nic spolecneho. U radia se akorat predpoklada aux vstup, nic vic.
Original USB vstup se Sony funguje dobre .. zadna nizsi uroven hlasitosti se nekona (zkouseno v novem mondeu). AUX vstup u meho Sony mi prijde slaby, u 6000CD byl silnejsi.
Pred nejakou dobou jsem zkousel kabel na propojeni meho parrota s radiem a ovladanim v aute..bylo to take od STC, jako tento vyrobek. No na to, kolik to stalo a co se psalo v prospektech (v podstate ze to funguje jako original HF), jsem cekal daleko lepsi funkcnost - ford to nabizi jako original prislusenstvi. Nakonec jsem se vratil ke std. zapojeni od parrota.
Original USB vstup se Sony funguje dobre .. zadna nizsi uroven hlasitosti se nekona (zkouseno v novem mondeu). AUX vstup u meho Sony mi prijde slaby, u 6000CD byl silnejsi.
Pred nejakou dobou jsem zkousel kabel na propojeni meho parrota s radiem a ovladanim v aute..bylo to take od STC, jako tento vyrobek. No na to, kolik to stalo a co se psalo v prospektech (v podstate ze to funguje jako original HF), jsem cekal daleko lepsi funkcnost - ford to nabizi jako original prislusenstvi. Nakonec jsem se vratil ke std. zapojeni od parrota.
- ZaQik
- Admin
dovolim si nesouhlasit ... minimalne hovor je posilan pres CAN BUS (viz. navod na dodelani BT)Hop377 píše:Kodovanie zvuku cez CAN sa nekona ani pri BT module, tadial ide len ovladanie a zvuk ide cez AUX. Na prenos zvuku je CAN prilis pomaly.
Naposledy upravil(a) ZaQik dne 31.12.2011 15:30, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Mám dotaz...koupil jsem FoFo II 2005 1.6 ti-vct a mám autorádio Sony CD (1.generace) s MP3, jen by mě zajímalo, jestli jsou všechny reproduktory v tomto voze taky značky Sony?
Hrajou solidně, o tom žádná, ale jen pro zajímavost.
Známý má v autě všechny repro BOSE, ale to se asi se Sony nedá srovnat.
Hrajou solidně, o tom žádná, ale jen pro zajímavost.
Známý má v autě všechny repro BOSE, ale to se asi se Sony nedá srovnat.
-
- Test driver
Sony repro to asi nejsou, v ceníku se píše o Sony rádiu + 8 HiFi repro.
Vyfotil jsem je když jsem je měl venku
Vyfotil jsem je když jsem je měl venku
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
-
- Test driver
Někdo už ten usb bazmek naistaloval, info a foto z montáže ZDE
FINIS 1746768
Cena 2033 Kč bez DPH (2440,- s DPH)

FINIS 1746768
- ZaQik
- Admin
dle fotky 14 pinu, bez protoceneho paru modre a sede (standardni barvy pro CAN BUS); predpokladam:MK2 píše:Někdo už ten usb bazmek naistaloval, info a foto z montáže ZDE![]()
FINIS 1746768
3x AUX IN
3x AUX OUT
2x DO
2x napajeni
2x zem
... tedy zadna pridana logika pro ovladani/zobrazovani radiem
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- Anduril
- Test driver
Takze jednoduse, zasunes flash disk do usb portu, krabicka hraje a hraje a hraje .. na radiu zapnes aux a slysis. No za ty prachy teda nic moc.. Krome toho, ze se to da ovladat orig. ovladacem, tam nevidim proti beznemu mp3 playeru, zapojenemu na aux, vubec zadnou vyhodu.
A o nejaky litr draz uz je treba parrot mki, ktery ma taky usb, navic umi telefonovat a ma i BT audio.
A o nejaky litr draz uz je treba parrot mki, ktery ma taky usb, navic umi telefonovat a ma i BT audio.
-
- Test driver
- masterT
- Člen klubu
Kde se to najednou vzalo? To se pripojuje primo do autoradia nebo to leze pres bluetooth/hlasovy modul? A jak to teda na tom displeji vypada,kdyz to NEZOBRAZUJE INFORMACE O PREHRAVANE SKLADBE???
Ford Mondeo MK5 2.0 EcoBoost 176KW
Ford Focus MK3 1.6 EcoBoost Titanium
Ford Fiesta MK7 1.4. 16V Titanium
byl Ford Focus MK2 1.8 TDCi
Ford Focus MK3 1.6 EcoBoost Titanium
Ford Fiesta MK7 1.4. 16V Titanium
byl Ford Focus MK2 1.8 TDCi
- Anduril
- Test driver
Vsak to tam vsechno pisou. Pripojuje se to pres AUX vstup, na radio si zmacknes AUX a hraje to. Na displeji vidis akorat AUX-IN, nic vic.
- tajda
- .
No pokud nevidíš složky a skladby, tak najít konkrétní písničku na zařízení je nemožnéAnduril píše:Vsak to tam vsechno pisou. Pripojuje se to pres AUX vstup, na radio si zmacknes AUX a hraje to. Na displeji vidis akorat AUX-IN, nic vic.

Focus II ST Gas product 

- Anduril
- Test driver
Vsak jo, podle me je to na nic.. Za ty prachy.
-
- .
Tak že ono to umí přeskakovat složky(alba) tady podle toho user manualu, by to mělo jít http://www.ford-musicbox.eu/documents/U ... 0MBX01.pdf
ale mezi čím přeskakuju to neni vidět?
A co když mam rádio na CD s mp3, vždyť to umí zobrazovat složky, tak by to mohlo i přes tuhle fičuru, nebo ne?
Já jsem si to chtěl pořídit, ale jestli to je takhle marné, tak to teda nevím k čemu to vůbec je
ale mezi čím přeskakuju to neni vidět?
A co když mam rádio na CD s mp3, vždyť to umí zobrazovat složky, tak by to mohlo i přes tuhle fičuru, nebo ne?
Já jsem si to chtěl pořídit, ale jestli to je takhle marné, tak to teda nevím k čemu to vůbec je

- Anduril
- Test driver
Preskakovat to umi, ale nic neuvidis, jen to uslysis 
Proste jednoduse .. je to pripojene pres AUX vstup (coz je ciste audio signal) a zaroven to je napojene na dalkovy ovladac radia, ktery to pak ovlada. Na nic jineho. Takze na radiu zapnes AUX vstup a ovladas to ovladacem radia, nic vic, nic se nikde nezobrazuje.
To ze radio umi mp3 a zobrazovat nazvy, s timto vubec nijak nesouvisi. Ber to jako externi mp3 prehravac, ktery ma s tvym autem spolecne akorat to, ze je umisteny v nem
Oproti normalni mp3 prehravaci, ktery te vyjde na par korun, a pripojis ho taktez pres AUX vstup v aute, to ma asi tak dve vyhody.. Je to zabudovane v aute a ovlada se to ovladacem radia v aute. Ale to je podle me nic moc za ty prachy.

Proste jednoduse .. je to pripojene pres AUX vstup (coz je ciste audio signal) a zaroven to je napojene na dalkovy ovladac radia, ktery to pak ovlada. Na nic jineho. Takze na radiu zapnes AUX vstup a ovladas to ovladacem radia, nic vic, nic se nikde nezobrazuje.
To ze radio umi mp3 a zobrazovat nazvy, s timto vubec nijak nesouvisi. Ber to jako externi mp3 prehravac, ktery ma s tvym autem spolecne akorat to, ze je umisteny v nem

Oproti normalni mp3 prehravaci, ktery te vyjde na par korun, a pripojis ho taktez pres AUX vstup v aute, to ma asi tak dve vyhody.. Je to zabudovane v aute a ovlada se to ovladacem radia v aute. Ale to je podle me nic moc za ty prachy.
-
- Nováček
Ahoj. Zkusím znovu otevřít věčné téma "usb".
Mám focuse 04/2010, BT, voice control, zakladní radio 6000cd nebo jak se to jmenuje.
1) Jak poznám, zda můj BT modul je ten správný pro USB? ( z vinka?, je to na něm napsané?,..)
2) Když budu hledat to pravé SONY radio. Jak bezpečně poznám, že je to verze připravená pro CD měnič. Viděl jsem, že mívají ty radia takové logo vpravo něco jako 6CD Changer - je to pravidlo nebo jsou i vezre radia, které jsou ok s měničem a přesto nemají logo na čelním panelu? V historii tohoto vlákna jsem se dočetl cosi o tlačítku CD či CD info - nic takového na těch sony radiích nevidim (možná moje slepota).
Díky
Mám focuse 04/2010, BT, voice control, zakladní radio 6000cd nebo jak se to jmenuje.
1) Jak poznám, zda můj BT modul je ten správný pro USB? ( z vinka?, je to na něm napsané?,..)
2) Když budu hledat to pravé SONY radio. Jak bezpečně poznám, že je to verze připravená pro CD měnič. Viděl jsem, že mívají ty radia takové logo vpravo něco jako 6CD Changer - je to pravidlo nebo jsou i vezre radia, které jsou ok s měničem a přesto nemají logo na čelním panelu? V historii tohoto vlákna jsem se dočetl cosi o tlačítku CD či CD info - nic takového na těch sony radiích nevidim (možná moje slepota).
Díky