Jak je to vlastne s tim svarovanim plastu? Nesloupe se z toho barva v tom miste?
Přesně tak, protože tohle udělal ten kamarád co jsem psal o pár stran dříve že to napral s feldou do stromu a přežil ne bez následků hlavně díky zdravému srdci.zewl píše:strasa: dulezite je to, ze ten v protismeru to nestrhnul proti vam, takze se nic moc nestalo. To by potom melo daleko fatalnejsi dusledky
Plasty se svaří housenkou / plast tyčinka/ normálně se to obrousí a pak standartně lakuje s plničem, základ všeho je najít plast tzn plastovou tyčinku , která drží /svaří/ ten poškozený plast.Marťas píše: Jak je to vlastne s tim svarovanim plastu? Nesloupe se z toho barva v tom miste?
tak jsem byl včera u Fokiho, podíval se na to a prý to nemá cenu vařit, utrhla se dost velká část v pravý části nárazníku a ten spodek by se prý časem zase utrhnul, takže mě čeká komplet výměna horní i spodní částiMarťas píše:strasa : Hlavne, ze nikdo nezazmatkoval, nestrhl volant a jste vsichni v pohode. Ja jsem mel neco podobneho nedavno, akorat naraznik praskl trochu vice a odneslo to i svetlo. Nastesti - je to jen kus plastu a posadka je v pohode. Preji uspesnou opravu
...
Jak je to vlastne s tim svarovanim plastu? Nesloupe se z toho barva v tom miste?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů