ballu píše:frantik.17 píše:ballu píše: Nerad bych v této debatě pokračoval, popřípadě něco řešil na Heralci.

Ubohost u tebe nezná mezí, zastávám se ho jako člověka, ne jako kandidáta pravice.
Ty jsi prostě afektovaný a přesto vlak nejede.
Nikdo tu tvojí osobu nerozebírá, jen tvoje jednání, mimochodem Honzu si rozebral celkem slušně, tak co vytáhneš na mě?.. to se mám leknout, že mě rozebereš do šroubku?...taky budeš zjišťovat kde pracuji, v kolik chodím domů?...chudáku!
A o Herálci, jedeš taky? Paráda, protože tohle musím slyšet naživo...
To tě v tom "Céčku " Za Černým mostem ani nenaučili číst, že do šroubku se rozebereš sám- právě první matka odpadla

a vy...ser se na mě, bláboly píšeš maximálně ty. Nebo jsem nyní nenapsal pravdu?

Tak na tebe se chlape na Herálci těším, takovýhle typy lidí nemám moc rád!
Do osobního života každého je tu úplný nic, ať pravičák, levičák, středočech nebo moravák.
A docela se divím, že už dávno s tímhle nikdo nic neudělal, v debatě zapojeni dva nebo tři moderátoři přehlížejíc vše...mám pochopení pro dobrou argumentaci, ale pro ubohost a STBácké praktiky nikoliv jako tu předvádíš..
To co tu předvádíš zachází za mez slušné komunikace a dobrého chování.
Pokud tohle někomu přijde normální, tak mě teda ne, a je to dost přitažené za vlasy.
A pokud mám být upřímný, nic moc bych za to nedal, že podle stylu psaní ty vyhrožující meily píšeš ty!
Tímto končím ve vytváření dalších OT zde ve vlákně..pokud se chceš nadále "hádat" a přehazovat si horký brambor, budu rád když budeš pokračovat v SZ. Já už zde na toto téma nenapíši ani čárku..