Zdravím vás, asi se v Densu vyznáte.Přestal mi ve Focusu fungovat GPS modul na střeše. Koupil jsem nový,polohu najde,ale nespočítá trasu.Ve Fordu mi řekli,že to bude asi v tom protikusu uvnitř,nebo někde v napojení, prý asi koroze,můžete poradit, codál?? Díky Finjama píše:pava: nie uplne s tebou suhlasim, aj ked mas pravdu ze jaguar/ford mapa je farebnejsia a krajsia a ma hlasovu navi, ale ta toyotacka nie je k nicemu, je k necemu a myslim ze kota ma pravdu v tom ze ked sa nechas navadzat obrazkami tak to je pouzitelne, inak ja mam ford jaguar 07/08 a aj toyota 07/08 a mesiac som pouzival fordacku ale vratil som sa k toyotackej, lebo ma lepsie pokrytie a pri mape ide hlavne o pokrytie (aspon mne) , co z toho ze rozprava a ze ma nakreslene lesy,zastavane plochy, zeleznicu ked nepozna uzemie ktore potrebujem? radsej to budem mat bez hlasu , bez zeleznice,bez lesov ale budem vediet kde som a ako sa dostat do ciela![]()
to co stahujem su vsetky 3DVD :
tak pouzij funkci hledatLázňator píše:... asi to už tady bude popsaný ale pročítat 53 str. se mě opravdu nechce.
Tak sem použil funkci hledat a 3 dotazy na hodiny a žádná kloudná odp. tak tohle bude tedy 4. dotazZaQik píše:tak pouzij funkci hledatLázňator píše:... asi to už tady bude popsaný ale pročítat 53 str. se mě opravdu nechce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů