sportovní filtr
-
- Pokročilý
Re: sportovní filtr
ja som na diesly najazdil 60 000km, a s V-Power naftou ziadny rozdiel, ked som bol v Cechach skuil som Vervu bolo o cosi lepsie no uplne BEST skusenost som mal v nemecku s BP ULTIMATE DIESEL, oauto chodilo jak utrhnute a spotreba o skoro 1 liter mensia
- madbugie
- Zkušený
tak sa pridám do skupinky... filtrovaných... 

- Přílohy
-
- K&N_banner.jpg (2.41 KiB) Zobrazeno 6995761 x
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- madbugie
- Zkušený
myslíte, že takéto logo mechanik v servise "pochopí" (vyrobil som si na air box samolepku)
lebo zjavne ich tá originál anglická nálepka "nezaujíma"
lebo zjavne ich tá originál anglická nálepka "nezaujíma"
+ 100 fordích koníkov

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zalezi do akeho servisu chodis 
ten filter mas od vlada?

ten filter mas od vlada?
-
- Pokročilý
tiez si myslim, ze sa ta v kazdom servise spytaju co chces vymenit...
- vcedula
- .
no ja to uz mam na airboxe nalepene. Skoda ze ma to nenapadlo, vymenili by sme to aj s krytom airboxu.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- madbugie
- Zkušený
nevadi ja sa rad s tym "vyhračičkujem"
sak neviem či Misoo ci kto u Koišovcov takto skoro prišiel o filter...
lebo ono drobnymi pismenkami STOP do not discart... slovenskemu mechanikovi vela nepovie...
ešte som to vylepšil tá červená farba na čiernom podklade bola nevýrazná...
sak neviem či Misoo ci kto u Koišovcov takto skoro prišiel o filter...
lebo ono drobnymi pismenkami STOP do not discart... slovenskemu mechanikovi vela nepovie...
ešte som to vylepšil tá červená farba na čiernom podklade bola nevýrazná...
+ 100 fordích koníkov

skupinka filtrovanych este nie je zalozena, ale pred chvilou taky napad padol :o)madbugie píše:tak sa pridám do skupinky... filtrovaných... :D
- Quickie
- Moderátor
aha
asi naražaš na mna
som si nevšimol čo tu madbugie vyrába.. hm hm.. to by som si dal asi aj ja nalepiť
idem hadam tu grupu založiť
edit: tu je >>> http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 35&t=20175
asi naražaš na mna

som si nevšimol čo tu madbugie vyrába.. hm hm.. to by som si dal asi aj ja nalepiť
idem hadam tu grupu založiť

edit: tu je >>> http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 35&t=20175
-
- Test driver
madbugie : Jaké máš dojmy z jízdy po výměně filtru? Nějaké změny? Přemýšlím pořídit do Focusku KN vložku do boxu 

Ford Focus 2005 2,0 TDCi
- madbugie
- Zkušený
no dojmy fajn... okrem toho že zvuk z výfuku velmi jemne pri volnobehu zchraplatie, tak ovela výraznejšie sa to brblanie prejaví medzi 2000 - 3000 otáčkami ( konkrétne včera brat že čo máš deravý výfuk ???
ked som stál na mieste a pridával plyn
)
taktiež sa auto v nižších otáčkach lahšie "derie" dopredu v rámci "placebo" efektu

ešte som spravil zatial drobnu upravu... odstranil som jeden kryt pred nasávaním... aby lahšie tahalo... lebo po FL08 je to tam hotový labyrint... tu budem ešte trošku špekulovať čo a ako... skúsim nafotiť...
a len tak z prče som si skúsil zmerať 0-100 zrýchlenie a teraz neviem či som dobre meral alebo to fakt tak pomáha ale že 10,8 sekundy ??? ale beriem že tu môže byť vela chybných premenných v jednej ruke volant s mobilom-stopky atd...
už len pre tú prču skúsim si to pomerať znova... prehodiť vzduchovy filter za povodny a zmerať aky bude "rozdiel"
metodologia
(už mi asi šibe)
a) štart na 3000 otáčkach, pustim spojku, po zabere plyn na podlahu do 6000, preradenie na 2ku a až po obmedzovač (to sa zastaví niekde na 97 km) čas cca 10,3 v priemere...
b) štart na 3000 otáčkach, pustim spojku, po zabere plyn na podlahu do 6000, preradenie na 2ku do 6000, preradenie na trojku cca 100ka čas cca 10,8 s ???
sa mi to proste zdá na 100 k benzín nejako moc rýchlo... kedže pôvodne je 11,9 a 10,8 má variabil 115 k (aj ked ten má iný hlavný prevod na prevodovke...)
no rozhodne to bude chcieť dalšie merania...
tolko k optimizmu z filtra
ale skor ratam že ked to presnejšie zmeram tak by to tak mohlo okolo 0,5 s byť... čo by bolo fajn za takú "investíciu"

taktiež sa auto v nižších otáčkach lahšie "derie" dopredu v rámci "placebo" efektu

ešte som spravil zatial drobnu upravu... odstranil som jeden kryt pred nasávaním... aby lahšie tahalo... lebo po FL08 je to tam hotový labyrint... tu budem ešte trošku špekulovať čo a ako... skúsim nafotiť...
a len tak z prče som si skúsil zmerať 0-100 zrýchlenie a teraz neviem či som dobre meral alebo to fakt tak pomáha ale že 10,8 sekundy ??? ale beriem že tu môže byť vela chybných premenných v jednej ruke volant s mobilom-stopky atd...
už len pre tú prču skúsim si to pomerať znova... prehodiť vzduchovy filter za povodny a zmerať aky bude "rozdiel"
metodologia

a) štart na 3000 otáčkach, pustim spojku, po zabere plyn na podlahu do 6000, preradenie na 2ku a až po obmedzovač (to sa zastaví niekde na 97 km) čas cca 10,3 v priemere...
b) štart na 3000 otáčkach, pustim spojku, po zabere plyn na podlahu do 6000, preradenie na 2ku do 6000, preradenie na trojku cca 100ka čas cca 10,8 s ???
sa mi to proste zdá na 100 k benzín nejako moc rýchlo... kedže pôvodne je 11,9 a 10,8 má variabil 115 k (aj ked ten má iný hlavný prevod na prevodovke...)
no rozhodne to bude chcieť dalšie merania...
tolko k optimizmu z filtra

+ 100 fordích koníkov

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
skus.. toto ma zaujimamadbugie píše:ešte som spravil zatial drobnu upravu... odstranil som jeden kryt pred nasávaním... aby lahšie tahalo... lebo po FL08 je to tam hotový labyrint... tu budem ešte trošku špekulovať čo a ako... skúsim nafotiť...
-
- Nováček
Ahoj...
vidim tady kladny nazory na sportovni vlozky .
.chci se zeptat, kdyz montnu nejaky ladacek , myslim tim jen sportovni tlumic vyfuku spolecne s vlozkou treba Green ..je to lepsi, nez mit namontovanou jen tu vlozku bez ladaku? diky.. 

- madbugie
- Zkušený
logicky...
bavlneny filter... lahsie "nasavanie"...
ladeny vyfuk... lahsie "vyfukovanie"...
čo by vo výsledku malo dať "vyšší" výkon... v rámci "placebo" efektu, aj ked zvukový efekt bude určite super...
bavlneny filter... lahsie "nasavanie"...
ladeny vyfuk... lahsie "vyfukovanie"...
čo by vo výsledku malo dať "vyšší" výkon... v rámci "placebo" efektu, aj ked zvukový efekt bude určite super...

+ 100 fordích koníkov

- dawqa
- Nováček
Souhlasim s madbugie ono to z toho vcelku vyplyne ale určitě bych doporučoval od svodů to už opravdu pocítíš... 

Fofík kombík 1999 GHIA 1,8 Zetec 16V původně 115k nevim kolik jich uteklo